alfa789 04.11.15, 21:49 Witam,czy ma ktos doświadczenie z takimi płytkami strukturalnymi .Chodzi mi dokładnie o to jak się je pielęgnuję. Czy da się utrzymać je w czystości? Wszelkie uwagi będą dla mnie cenne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudi119 Re: plytki strukturalne 27.11.15, 09:56 Podłączę się do tematu, bo również zastanawiam się nad wykorzystaniem tego typu płytek (konkretnie kolekcja Structural) i tak mnie zastanawia czy falistości na płytkach w jakiś sposób będą wpływały na ich ?zabrudzenia? czy może jestem przewrażliwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: plytki strukturalne 30.12.15, 20:37 najlepsze płytki do utrzymania czystości Odpowiedz Link Zgłoś
joannamaria33 Re: plytki strukturalne 07.01.16, 08:15 Też się nad tymi płytkami strukturalnymi zastanawiałam. wyglądają świetnie, ale martwi mnie, że będą wymagały bardzo dużo uwagi jeśli chodzi o utrzymanie czystości. Odpowiedz Link Zgłoś
dotkana Re: plytki strukturalne 03.02.16, 20:09 Genialnie wyglądają takie płytki. Widziałam białe aranżacje gdzie wykorzystane były płytki gładkie i właśnie strukturalne. Te structural, o których piszecie to jakaś konkretna kolekcja? I zapomniałam świetnie wyglądają czarne strukturalne dekory przemieszane z głądką zwykłą czarną płytką. Odpowiedz Link Zgłoś