Dodaj do ulubionych

Elprim-wika

23.09.04, 16:52
Co sądzicie o meblach tej firmy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Elwirek Re: Elprim-wika IP: *.chello.pl 24.09.04, 09:22
      Moja koleżanka ma je (drewniane fronty)i jest bardzo zadowolona, ja też sie
      przymieżałam, ale chciałam z MDF i niestety mają bardzo mały wybór frontów MDF.
      Z drewna jest dużo większy wybór.
      • Gość: ELA Re: Elprim-wika IP: *.u.mcnet.pl 27.09.04, 11:33
        a jak drogie są kupione u nich kuchnie, wyglądają na solidne, bo chyba
        drewniane, ale dlatego ich cena może być wysoka, proszęo informacje.
        pozdrawiam
        • Gość: zazula Re: Elprim-wika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:48
          meble Wiki są drogie bo z droższych materiałów, a co za tym idzie też z
          solidniejszych. wiem bo pracuję u producenta, u krórego zaopatrują się we
          fronty MDF i blaty. wybór frontów jest mały, gdyż ograniczją się do pewnych
          wzorów i kolorów proponując pewne typy zestawów - co jest zrozumiałe biorąc pod
          uwagę bogatą ofertę na rynku. ale np. fronty mdf są, czym się chwalę :))
          najlepszej jakości na rynku!!! mówię to z pełną odpowiedzialnością! meble są
          solidne. reklamacji mają mało. pozdrawiam. elblążanka
          • Gość: DARIA Re: Elprim-wika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.04, 18:07
            JA KUPIŁAM MEBLE ELPRIM- WIKA. SĄ BARDZO DOBREJ JAKOŚCI I W CAŁKIEM PRZYZWOITEJ
            CENIE. OCZYWISCIE MOŻNA KUPIC MEBLE TAŃSZE, ALE CZY TYLKO CENA SIĘ LICZY -
            CHYBA NAJWAZNIEJSZE JEST ABY NAM SŁUZYŁY PRZEZ WIELE LAT. GORĄCO POLECAM.
            JA MAM MDF LAKIEROWANY W POLACZENIU Z DREWNEM. FAJNY EFEKT. JEST NAPRAWDĘ W
            CZYM WYBIERAC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka