Dodaj do ulubionych

zakup w internecie

04.11.04, 09:34
Czy ktoś kupował sprzęt AGD przez internet. Proszę o opinie oraz o strony
sprawdzonych sprzedawców.
Dzięki
Artpaj
Obserwuj wątek
    • Gość: fly Re: zakup w internecie IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 04.11.04, 09:42
      słyszałam dobre opinie o sklepie: www.agdrtv.com.pl - zamierzam u nich kupić
      pralko-suszarkę i tv.
      Dla porównania pr-susz w sklepie kosztuje 2100zł u nich 1750zł...płaci się przy
      odbiorze po sprawdzeniu sprzętu...
      Dokonam zakupu za ok. miesiąc (bo narazie żródełko wyschło :)

ciekawa jestem innych opinii...gdzieś chyba były już podobne wątki...
      • Gość: ghost Re: zakup w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:51
        Polecam best-media! Są rzeczywiście najlepsi!
        • Gość: awronia Re: zakup w internecie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 04.11.04, 10:31
          www.maximedia.pl
          Niskie ceny, szybka dostawa i Panowie którzy bez zgrzytania zębami dowiozą,
          wstawią itp.
          Kuchnie do zabudowy Amica kupiłam jakieś 600 zł taniej niz w
          sklepie "tradycyjnym".
          • Gość: ghost Re: zakup w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:29
            Ewentualnie: eagdrtv.com.pl lub topmarket.pl lub kuchnia.waw.pl
            JEdnak best-media rządzi !
    • Gość: gkgjg Re: zakup w internecie IP: *.enternet.com.pl 04.11.04, 18:09
      Nie polecam zakupu przez internet większego sprzetu . Mam juz złe doswiadczenie
      z zakupem lodówki .Nie polecam
    • Gość: mieszko_ok Re: zakup w internecie IP: 193.109.212.* 05.11.04, 09:22
      Odradzam kupowanie urządzeń, które składają się m.in. z elementów szklanych
      (piekarniki, kuchnie, itp.). Producenci nie ponoszą odpowiedzialności za tzw.
      uszkodzenia mechaniczne zastrzegając to np. w umowie gwarancji. Uszkodzenia te
      często zdarzają się w czasie transportu (wożenie sprzętu "jak kartofle").

Jeśli już się kupuje tą drogą, to podpisywać odbiór i płacić dopiero po
      rozpakowaniu i dokładnym obejrzeniu wszystkich urządzeń (oczywiście nie tylko
      ze szklanymi elementami). Sprzedawcy wykorzystując pośpiech, nieuwagę a nawet
      zmęczenie i niewiedzę klienta, kwestionują późniejsze reklamacje.
      • f.l.y Re: zakup w internecie 05.11.04, 12:29
        weszłam na stronkę best-media i maxi media....może ceny mają atrakcyjne, ale
        nie ma przy nich 'na wejsciu' opisów typu szerokosc, wysokośc itp - kolor, a to
        jest przydatne przy poszukiwaniach - jak sie nie zna modelu... za duzo
        ogladania i przeszukiwania....agdrtv - jest bardziej czytelne...
        • Gość: ghost Re: zakup w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:28
          Ja tam kupiłe mfull sprzętu na best i wszystko dojechało elegancko
          zabezpieczone!
          Z 1 rzeczą muszę się zgodziĆ: aby kupować w sklepie internetowym należy
          wcześniej znależć dobry opis wymarzonego sprzętu, obejrzeć go sobie np. w EURO-
          AGD, a dopiero potem szukać po sklepach in. najlepszej oferty! To jest
          najlepsza droga!
          Kupujcie - przyszłość to NET!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka