artpaj 04.11.04, 09:34 Czy ktoś kupował sprzęt AGD przez internet. Proszę o opinie oraz o strony sprawdzonych sprzedawców. Dzięki Artpaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fly Re: zakup w internecie IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 04.11.04, 09:42 słyszałam dobre opinie o sklepie: www.agdrtv.com.pl - zamierzam u nich kupić pralko-suszarkę i tv. Dla porównania pr-susz w sklepie kosztuje 2100zł u nich 1750zł...płaci się przy odbiorze po sprawdzeniu sprzętu... Dokonam zakupu za ok. miesiąc (bo narazie żródełko wyschło :) ciekawa jestem innych opinii...gdzieś chyba były już podobne wątki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: zakup w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:51 Polecam best-media! Są rzeczywiście najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: zakup w internecie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 04.11.04, 10:31 www.maximedia.pl Niskie ceny, szybka dostawa i Panowie którzy bez zgrzytania zębami dowiozą, wstawią itp. Kuchnie do zabudowy Amica kupiłam jakieś 600 zł taniej niz w sklepie "tradycyjnym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: zakup w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:29 Ewentualnie: eagdrtv.com.pl lub topmarket.pl lub kuchnia.waw.pl JEdnak best-media rządzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkgjg Re: zakup w internecie IP: *.enternet.com.pl 04.11.04, 18:09 Nie polecam zakupu przez internet większego sprzetu . Mam juz złe doswiadczenie z zakupem lodówki .Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko_ok Re: zakup w internecie IP: 193.109.212.* 05.11.04, 09:22 Odradzam kupowanie urządzeń, które składają się m.in. z elementów szklanych (piekarniki, kuchnie, itp.). Producenci nie ponoszą odpowiedzialności za tzw. uszkodzenia mechaniczne zastrzegając to np. w umowie gwarancji. Uszkodzenia te często zdarzają się w czasie transportu (wożenie sprzętu "jak kartofle"). Jeśli już się kupuje tą drogą, to podpisywać odbiór i płacić dopiero po rozpakowaniu i dokładnym obejrzeniu wszystkich urządzeń (oczywiście nie tylko ze szklanymi elementami). Sprzedawcy wykorzystując pośpiech, nieuwagę a nawet zmęczenie i niewiedzę klienta, kwestionują późniejsze reklamacje. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: zakup w internecie 05.11.04, 12:29 weszłam na stronkę best-media i maxi media....może ceny mają atrakcyjne, ale nie ma przy nich 'na wejsciu' opisów typu szerokosc, wysokośc itp - kolor, a to jest przydatne przy poszukiwaniach - jak sie nie zna modelu... za duzo ogladania i przeszukiwania....agdrtv - jest bardziej czytelne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: zakup w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:28 Ja tam kupiłe mfull sprzętu na best i wszystko dojechało elegancko zabezpieczone! Z 1 rzeczą muszę się zgodziĆ: aby kupować w sklepie internetowym należy wcześniej znależć dobry opis wymarzonego sprzętu, obejrzeć go sobie np. w EURO- AGD, a dopiero potem szukać po sklepach in. najlepszej oferty! To jest najlepsza droga! Kupujcie - przyszłość to NET! Odpowiedz Link Zgłoś