Gość: xxx Re: Jaki MDF wybrać? IP: *.navopgd.pl 07.01.05, 13:56 Trochę za szybko kliknęłam, ale juz spieszę z wyjaśnieniem. Chodzi mi o to, czy wybrać MDF foliowany, lakierowany, czy może fornirowany? Właśnie znalazłam stronke jakiegoś sklepu z meblami kuchennymi i mają tam takie do wyboru... Który polecacie z własnego doświadczenia, bo przymierzam się do zakupu mebelków i jestm w kropce...? Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Jaki MDF wybrać? 07.01.05, 15:26 Zależy jaki ci się podoba. Mdf fornirowany wyglada jak drewno, lakierowany to gładki lakier w jednym kolorze (tzn możesz wybrać z palety). Są to zupełnie inne meble. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jaki MDF wybrać? IP: *.navopgd.pl 07.01.05, 15:54 A wiesz może jak to wygląda cenowo? Która wersja będzie tańsza a która droższa? Odpowiedz Link Zgłoś
qqryq77 Re: Jaki MDF wybrać? 07.01.05, 18:47 fornirowany jest najdrozszy. mnie osobiscie podobaja sie fronty z takimi szerokimi listwami (jakby deski). w srodku jest cienka plyta lub szyba. boki szafek mozesz zrobic z tanszej plyty a fronty dac jakies lepszei tak bokow nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś