Dodaj do ulubionych

meble kuchenne STOLMAR

IP: 212.160.172.* 11.01.05, 14:04
witam,
czy może się ktoś podzielić wrażeniami z współpracy z tą firmą?
z góry dzięki,
pzdr,
dok
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: meble kuchenne STOLMAR IP: 193.111.166.* 12.01.05, 11:02
      fatalne...
      kupowalismy mieszkanie w dd, gdzie gratisem była kuchnia w Stolmarze, oto link
      do osiedlowego forum:
      www.namyslowska.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1151&postdays=0&postorder=desc&start=45
      • Gość: dok Re: meble kuchenne STOLMAR IP: 212.160.172.* 12.01.05, 12:20
        dzieki, ja rowniez mam kuchnie gratis od DD, moze w takim razie wziac u nich
        glownie sprzet??
        a przy okazji, jak na Waszym osiedlu jest z operatorem tel?
        Czy dd preferuje TP czy raczej operatorow alternatywnych??
        z gory dziekuje i pzdr
        dok
        • Gość: marta Re: meble kuchenne STOLMAR IP: 193.111.166.* 12.01.05, 12:22
          lepiej weź sprzet - ceny sa podobne jak "wszędzie", a meble bajońsko drogie i
          do tego jak widzisz robione bardzo byle jak... nie warte tych pieniędzy...
          dd ma cicha umowę z tpsą i aster - nikogo innego nie wpuści do czasu gdy
          administruje osiedle
          • Gość: dok Re: meble kuchenne STOLMAR IP: 212.160.172.* 12.01.05, 12:28
            kolejny raz dziekuje:)
            moze masz jeszcze jakies istotne informacje a propos DD w kwestii
            administrowania przez nich osiedlem?
            To moje pierwsze mieszkanie,wiec bede wdzieczny za kazda istotna informacje.
            pzdr
            dok

ps. sprzet agd maja tylko do kuchni?
            • Gość: marta Re: meble kuchenne STOLMAR IP: 193.111.166.* 12.01.05, 13:54
              nie wiem, czy tylko do kuchni

dd jest kiepskim administratorem - jednym z lepszych deweloperów, ale obsługa
              posprzedażna jest tragiczna. Poczytaj sobie forum, tam dowiesz sie wszytkiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka