Gość: SYLWEK IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.01.05, 14:51 Pojawily mi się prusaki w chcie.Plytka chyba nie dzial. Nie jest tego duzo, ale zawsze pare sztuk.Podobno mozna jakos tepic kwasem borowym, moze ktos wie jak??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwek Re: PROBLEM Z ROBALAMI W KUCHNI IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.01.05, 14:57 zanalazlam juz odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal Re: PROBLEM Z ROBALAMI W KUCHNI IP: *.acn.waw.pl 16.01.05, 04:58 to sie podzie, tez mnie to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: PROBLEM Z ROBALAMI W KUCHNI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 14:41 znalazłam na forum w poradniku domowym rozne przepisy:) na pozbycie sie tego dziadostwa.Kupilam praeparat Gentox, kosztuje ok 21 zł i mozna go kupic w specjalistycznych sklepach. Adresy znajdziesz jak wpiszesz Gentox w wyszukiwarke.Oprocz tego kupilam "Boric Acide" w aptece czyli to chyba po prostu kwas borny .To biały proszek, który rozsypuje się wzdłuż ścian i koło rur. Po pewnym czasie robale zaczną robić białe, a potem znikaja. Proszek jest skuteczny bo prusaki łażąc przenosza go do swoich gniazd i wytruwaja pozostałe. Proszek ten kosztuje ok. 10 zł.am nadzieje, ze to pomoze. Jak narazie to znów znalazłam 2 szt prusaków.A robilam akcje trucia tydzien temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWEK Re: PROBLEM Z ROBALAMI W KUCHNI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 14:44 sorki. Preparat nazywa sie GETOX Odpowiedz Link Zgłoś