Gość: aga IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.03.05, 17:52 szukam solidnej, dobrej firmy z Wroclawia lub okolic robiacej meble kuchenne na wymiar, moze ktos bedzie mogl mi takowa polecic dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dora Re: meble kuchenne - WROCLAW IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.05, 22:46 Podlaczam sie do prosby - juz za chwile bede sie rozgladac za kuchnia do swojego nowego mieszkanka wiec nie chcialabym trafic fatalnie :-) Dziekuje z gory i pozdrawiam, Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: meble kuchenne - WROCLAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:40 Studio Forma Wrocław www.sf96.pl/index.htm Studio Arkadius Wrocław www.studiokuchenne.friko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: meble kuchenne - WROCLAW IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.03.05, 12:13 tutaj byla jeszcze jedna wiadomosc, ktora zostala chyba usunieta bo jej nie ma, nie wiem dlaczego tak sie stalo... Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: meble kuchenne - WROCLAW 20.03.05, 15:09 nie wiesz? to przeczytaj: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html zwlaszcza punkt 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: meble kuchenne - WROCLAW IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.03.05, 19:05 aha, juz rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
mmartaw Re: meble kuchenne - WROCLAW 13.07.05, 15:05 Ponawiam prośbę o namiar na meble kuchenne we Wrocławiu, może jednak znajdzie się ktoś, komu udało się trafić na dobre meble w rozsądnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: meble kuchenne - WROCLAW 13.07.05, 15:45 hej, tez sie bedziemy urzadzac i bedziemy robic meble na wymiar.Nie wiem czy widzialas eksopozycje w sklepie z meblami sosonowymi przy Grabiszynskiej-budynek FAT, na dole.Tam oprocz zwyklych mebli sa tez kuchnie-facet robi na zamowienie.Wzielismy cennik i po wyliczeniu wyszlo nam nieduzo (ok 3tys) ale bedziemy miec aneks kuchenny wiec mebli nie bedzie duzo.Nie weryfikiwalismy tego z tym fachowcem ale niebawem sie tam wybieramy.Meble naprawde sliczne, w stylu ikeowskim tyle ze drewaniane. Nie wiem jak z solidnoscia tego fachowca, nie znamy go ale jego meble nas zachwycily:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmartaw Re: meble kuchenne - WROCLAW 13.07.05, 15:55 Skoro szukacie, to powiem o swoich doświadczeniach, obejrzałam meble firmy dobry mebel na Tęczowej 25, atrakcyjne promocje na meble i sprzęt, wyglądają solidnie, cena nawet dobra, ale jutro lecę na Grabiszyńską, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: meble kuchenne - WROCLAW 13.09.05, 23:04 podciągam wątek bo tez jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
atonek Re: meble kuchenne - WROCLAW 15.09.05, 15:48 hej pisałam juz o tym kilkakrotnie, ale poniewaz moge świadomie polecic, to napiszę jeszcze raz: polecam salon meblowy na ulicy Poniatowskiego (obok Jedności) - jak na meble tanio (zwłaszcza z drewna:)i jest w czym wybierać. Właściciel przyjemny, można się targowac. Ja mam taką kuchnię od dwóch miesięcy i jestem zadowolona (kupiłam tez przez ten salon sprzęt AGD - taniej:). pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś