Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:37 Czy ktoś może kupił kuchnię w Leroy Merlin typ NOVA? Jak oceniacie jakość? Wygląda bardzo nowocześnie, wszystkie szuflady z okuciami bluma, a cena niezwykle atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spad_ukp Re: Kuchnia NOVA w Leroy Merlin 09.05.05, 07:25 Choć nie wiem jak wygląda ta kuchnia i jaka jest jej cena, to jednak jestem przeciwny kupowania kuchni w marketach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak886 Re: Kuchnia NOVA w Leroy Merlin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 23:45 A niby dlaczego? Dokładnie taką smą kuchnię (tego samego producenta) można kupić w studiach kuchennych, ale co najmniej 30% drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Kuchnia NOVA w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:13 Sama nigdy nie wpadłabym na to, że w Leroy Merlin można znaleźć ciekawą kuchnię, w dodatku z bardzo dobrym osprzetem Bluma (aluminiowe szuflady, fronty w kolorze wenge, świetne wzornictwo, same szuflady zamiast drzwiczek). Wygląda jakby kosztowała kilkatrotnie więcej. Naprawdę niczym nie różni się od tych w drogich salonach. Chciałam zaznaczyć, ze to jedyna kuchnia w tym sklepie, którą chciałabym kupic. Pozostałe rzeczywiście sa nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Kuchnia NOVA w Leroy Merlin IP: 212.244.173.* 03.06.05, 09:45 a mozecie wskazac producenta tej kuchni ??? widzialam ja - no coz... jest niezla... tylko - hmmm... sama nie wiem - kuchnia z supermaketu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kuchnia NOVA w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:09 Meble robi Meblocross w Węgrowie, www.meblocross.pl stronkę mają nieciekawą - tych mebli tam nie ma. Na miejscu w Węgrowie jest o ok 30% taniej w porównaniu z cenami z Leroya, niestety trzeba mieć transport. Na miejscu nie mają ekspozycji, wiem bo do nich dzwoniłam. Do szafek trzeba dokupić jakieś listwy mocujące na ścianę oraz boki szuflad. Jedyne co mi przeszkadza to otwieranie górnych szafek (tych poziomych) no i brak w nich uchwytów, tzn. w tych szklanych. Oj zamerdałam się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avan Re: Kuchnia NOVA w Leroy Merlin IP: *.autocom.pl 06.06.05, 20:31 Ile kosztuje ta kuchnia? Jakie ma wymiary? Odpowiedz Link Zgłoś