Gość: lucas IP: *.vancargo.com 09.05.05, 14:28 co sadzicie o pralkach indesit? gdzie najtaniej kupic pralke w w.wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: black_and_white Re: pralki indesit IP: *.state.gov 09.05.05, 15:06 Rozwaz ten wybor, bo to niestety kiepska firma. Mialem pralke tej marki zanim kupilem sobie AEG'a i w ciagu paru lat mialem kilka powaznych awarii. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucas Re: pralki indesit IP: *.vancargo.com 09.05.05, 15:32 ok, dzieki. kurcze jest tania, myslalem tez o ardo ale tu juz chyba kupa total.? Odpowiedz Link Zgłoś
mirka17 ardo 11.05.05, 09:22 nie mam co prawda pralki ardo, ale od 9 lat ma lodówke i okap elektryczny. Działają bez zarzutu, ani jednej usterki. A już w sklepie mówiono nam, że to kiepska firma i żeby tego nie kupować. Kupiliśmy bo odpowiadały nam gabaryty i okazuje się że trafilismy dobrze. Więc czemu taka o nich zła opinia? Może za mało kosztują i sprzedawcy nie maja z tego za wiele zysku? Mirka17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: ardo IP: *.katowice.pl 11.05.05, 09:51 Moi rodzice mają już lodówke ardo 13 lat. Nic się nie zepsuło. Kupili ją z uwagi na wąski wymiar. W tym samym czasie kupili też piecyk gaz-elekt. amici. Wszystko chodzi bez awarii. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokko Re: pralki indesit IP: *.lodowa101.media4u.net.pl 10.05.05, 11:35 Kupiłem płytką pralkę Indesit z 1000obr/min: WISE107. Na razie jej jedyny zauważalny mankament to głośna praca (buczenie chyba silnika - o tyle dziwne że przy wirowaniu niesłyszalne). Ponieważ kupiłem ją w miarę tanio (1399PLN z wniesieniem i ustawieniem), więc wykupiłem sobie dodatkowe 3 lata (razem 5 lat) gwarancji i szybkiego serwisu (naprawa w dwa dni) za 149PLN. Może to głupota ale tak mnie naszło ;D Pralkę kupiłem w Geant tyle że w Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keimak Re: pralki indesit IP: *.bonair.com.pl / *.bonair.com.pl 10.05.05, 12:38 Mam Indesita (nie pamiętam symbolu: 800 obrotów, ładowana od przodu) ponad 3 lata. Działa bez problemu a ostatnio dostałą w kość (małe dziecko). pzdr, keimak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokko Re: pralki indesit IP: *.lodowa101.media4u.net.pl 10.05.05, 14:56 a cicho działa ? i czy jest płytka czy głęboka ? bo na razie w mojej największy mankament to właśnie "buczenie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: pralki indesit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:18 Ja też mam pralkę Indesit. Działa cicho i nie mam do niej rzadnych zastrzerzeń. A ostatnio ma co robić, bo mamy 1,5 roczne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keimak Re: pralki indesit IP: *.bonair.com.pl / *.bonair.com.pl 11.05.05, 12:30 > a cicho działa ? i czy jest płytka czy głęboka ? bo na razie w mojej największy To jest taki płytszy model a co do głośności to owszem, jest głośna ale nie mam odniesienia do innych współczesnych pralek więc trudno mi porównywać. pzdr, keimak Odpowiedz Link Zgłoś