Dodaj do ulubionych

pralki indesit

IP: *.vancargo.com 09.05.05, 14:28
co sadzicie o pralkach indesit? gdzie najtaniej kupic pralke w w.wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: black_and_white Re: pralki indesit IP: *.state.gov 09.05.05, 15:06
      Rozwaz ten wybor, bo to niestety kiepska firma. Mialem pralke tej marki zanim
      kupilem sobie AEG'a i w ciagu paru lat mialem kilka powaznych awarii.
      Pzdr.
      • Gość: lucas Re: pralki indesit IP: *.vancargo.com 09.05.05, 15:32
        ok, dzieki. kurcze jest tania, myslalem tez o ardo ale tu juz chyba kupa total.?
        • mirka17 ardo 11.05.05, 09:22
          nie mam co prawda pralki ardo, ale od 9 lat ma lodówke i okap elektryczny.
          Działają bez zarzutu, ani jednej usterki. A już w sklepie mówiono nam, że to
          kiepska firma i żeby tego nie kupować. Kupiliśmy bo odpowiadały nam gabaryty i
          okazuje się że trafilismy dobrze. Więc czemu taka o nich zła opinia? Może za
          mało kosztują i sprzedawcy nie maja z tego za wiele zysku? Mirka17
          • Gość: mmm Re: ardo IP: *.katowice.pl 11.05.05, 09:51
            Moi rodzice mają już lodówke ardo 13 lat. Nic się nie zepsuło. Kupili ją z
            uwagi na wąski wymiar. W tym samym czasie kupili też piecyk gaz-elekt. amici.
            Wszystko chodzi bez awarii.
            Pzdr.
    • Gość: rokko Re: pralki indesit IP: *.lodowa101.media4u.net.pl 10.05.05, 11:35
      Kupiłem płytką pralkę Indesit z 1000obr/min: WISE107. Na razie jej jedyny
      zauważalny mankament to głośna praca (buczenie chyba silnika - o tyle dziwne że
      przy wirowaniu niesłyszalne).
      Ponieważ kupiłem ją w miarę tanio (1399PLN z wniesieniem i ustawieniem), więc
      wykupiłem sobie dodatkowe 3 lata (razem 5 lat) gwarancji i szybkiego serwisu
      (naprawa w dwa dni) za 149PLN. Może to głupota ale tak mnie naszło ;D
      Pralkę kupiłem w Geant tyle że w Łodzi :)
    • Gość: keimak Re: pralki indesit IP: *.bonair.com.pl / *.bonair.com.pl 10.05.05, 12:38
      Mam Indesita (nie pamiętam symbolu: 800 obrotów, ładowana od przodu) ponad 3
      lata. Działa bez problemu a ostatnio dostałą w kość (małe dziecko).

pzdr,
      keimak
      • Gość: rokko Re: pralki indesit IP: *.lodowa101.media4u.net.pl 10.05.05, 14:56
        a cicho działa ? i czy jest płytka czy głęboka ? bo na razie w mojej największy
        mankament to właśnie "buczenie"...
        • Gość: asia Re: pralki indesit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:18
          Ja też mam pralkę Indesit. Działa cicho i nie mam do niej rzadnych zastrzerzeń.
          A ostatnio ma co robić, bo mamy 1,5 roczne dziecko.
        • Gość: keimak Re: pralki indesit IP: *.bonair.com.pl / *.bonair.com.pl 11.05.05, 12:30
          > a cicho działa ? i czy jest płytka czy głęboka ? bo na razie w mojej
          największy

To jest taki płytszy model a co do głośności to owszem, jest głośna ale nie mam
          odniesienia do innych współczesnych pralek więc trudno mi porównywać.

pzdr,
          keimak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka