jerryw Re: Kuchnie BIS - Warszawa Jupiter - czy ktos kup 17.05.05, 16:09 Chcialem sie zapytac czy moze ktos kupil kuchnie BIS i moglby podzielic sie opinia jak wyglada u nich z jakoscia i ogolnie podzielic sie wrazeniami. Dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuta Re: Kuchnie BIS - Warszawa Jupiter - czy ktos kup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:39 Ja tez szukam wiadomości o meblach kuchennych BIS z Jupitera! Jestem zdziwiona, że nikt się jeszcze nie wypowiedział na ich temat. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o opinię. Serdecznie odradzam RUST z Centrum Janki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Kuchnie BIS - Warszawa Jupiter - czy ktos kup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:07 A dlaczego odradzasz RUST z Janek?? Co było nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lemontea Re: Kuchnie BIS - Warszawa Jupiter - czy ktos kup 20.07.05, 23:13 sorry, wprowadziłam w błąd. Miałam na myśli MK Studio też w Jupeterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuta Re: Kuchnie BIS - Warszawa Jupiter - czy ktos kup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:05 Czy znajomi polecali meble BIS czy MK studio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna meble BIS Jupiter IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.13, 14:39 Ja zamawiałam kuchnię w BIS jakiś czas temu i wszystko było ok. Brak opinii można wytłumaczyć prosto, piszą najczęściej niezadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
klient_bis Re: Kuchnie BIS - Warszawa Jupiter - czy ktos kup 20.02.17, 20:02 Proste szafki potrafi zrobić pewnie każdy albo prawi każdy dobrze. Zamówiłem w BIS kuchnię - źle zrobili uchwyty frezowane - za płytkie - ciężko się szuflady otwiera. Szafkę łazienkową - źle polakierowana listwa przypodłogowa - po kilku miesiącach spuchła od wilgoci. Szafkę RTV - 3 razy przywozili (1 raz: źle skręcona, 2 raz: zła konstrukcja, skrzywiła się po powieszeniu, 3 raz: złe mechanizmy w szufladach - do wymiany - szef tłumaczy się że tylko 1 człowiek potrafi je zamontować i nie ma kiedy w godzinach gdy jest ktoś w domu a pieniądze za wszystko biorą przed montażem). Brak profesjonalizmu totalny - nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś