Dodaj do ulubionych

Płytki Ałtaj krem? z Opoczna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:11
Czy ktoś próbował kupić płytki kuchenne z Opoczna Ałtaj krem w kolorze identycznym jak na wystawce. Czy ta sztuka się komuś udała.
Obserwuj wątek
    • Gość: lw73 Re: Płytki Ałtaj krem? z Opoczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:46
      Czy aby trudno Ci dopasować płytki do center?
      Jeśli jednak chodzi o same płytki to u mnie nie ma raczej z tym problemu mogą
      się tylko trochę odcieniami różnic.
      • Gość: tona Re: Płytki Ałtaj krem? z Opoczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:56
        Problem polega na tym, że płytki na wystawce pasują do dekoru idealnie, w rzeczywistości płytki są zdecydowanie jaśniejsze, a dekor nie pasuje bo jest ciemniejszy.
        • lw73 Re: Płytki Ałtaj krem? z Opoczna 31.05.05, 10:09
          W takim razie albo zaakceptujesz to że nie pasują do siebie odcieniami albo
          wybierz coś innego.
          Jeśli masz chęć to zapraszam do mojego sklepu.
          Pozdrawiam
          • Gość: alcarin Re: Płytki Ałtaj krem? z Opoczna IP: *.u.mcnet.pl 31.05.05, 10:18
            Moze wybierz wobec tego plytki Andy5 z Paradyza? Sa podobne w formacie do
            Altaja i w kolorze (chyba 4 albo 5 odcieni do wyboru, ale taki smietanowy numer
            to Andy5). Dekor rustykalny. Ogladalam je w ta sobote i bardzo mi sie podobaly.
            • lw73 Re: Płytki Ałtaj krem? z Opoczna 31.05.05, 12:26
              Pomyłka Andy jest to wyrób Tubadzina i jest to płytka ozdobna do podłogi wiec
              jakotakiej glazury do Andy sie nie produkuje
              Pozdrawiam
              • Gość: alcarin Re: Płytki Ałtaj krem? z Opoczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:33
                Owszem, pomylilam sie, to Tubadzin, Za duzo ostatnio ogladalam :) Ale nie masz racji piszac, ze Andy
                to podloga. To, ze sa wykonane z gresu nie znaczy, ze sa podloga. Wystarczy sprawdzic na stronie
                Tubadzina = to kolekcja kuchenna, plytki scienne o wymiarze 11 na 11. Widzialas gdzies taka podloge?
                Bo jednak wedlug mnie jest to typowy kuchenny wymiar. W sklepie tez mi powiedziano, ze to na sciane.
                Szczerze mowiac nawet do glowy by mi nie przyszlo, ze to moglaby byc podloga.
                • lw73 Re: Płytki Ałtaj krem? z Opoczna 31.05.05, 15:54
                  Racja jest 5 odcieni plus 7 wzorów płytek ozdobnych. Jeśli masz chęć odwiedzić
                  jeszcze mój salon to zapraszam.
    • Gość: tona Re: Płytki Ałtaj krem? z Opoczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:08
      Fakt odcień nawet podobny Andy2. Ale nie podoba mi się struktura płytek bez dekoru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka