Dodaj do ulubionych

Bosch Maxx for Kids - warto się szarpnąć?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:33
witam wszystkich dyskutujących!
podoba mi się pralka Boscha z funkcjami dla prania rzeczy małych dzieci.
kosztuje ok. 1700 zł i jest podobno produkowana w Niemczech, a nie we
Włoszech jak inne.
dodatkowa zaleta (da mnie konieczność), to 40 cm głębokości.

Co macie na jej temat? Jakieś alternatywy?
Obserwuj wątek
    • zayzayer Re: Bosch Maxx for Kids - warto się szarpnąć? 14.07.05, 17:27
      Mają Ci sprzedawcy fantazję. Ani w Niemczech, ani we Włoszech, a w Polsce są
      produkowane. I bardzo dobrze, bo te z polskiej fabryki mają najwyższą jakość.
      We Włoszech Bosch w ogóle nie ma swojej fabryki. A Pralkę polecam.
      • Gość: cc Re: Bosch Maxx for Kids - made in Germany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:38
        masz rację betty, widziałem ją w sklepie (za 1649 zł - promocja) i miała na
        tylnej ściance napis MADE IN GERMANY. facet z Avansa też mówił, że ten model
        nie jest produkowany w Polsce i że ma ocynkowaną blachę, a polskie nie.
        • zayzayer Re: Bosch Maxx for Kids - made in Germany 15.07.05, 08:20
          Gość portalu: cc napisał(a):

> masz rację betty, widziałem ją w sklepie (za 1649 zł - promocja) i miała na
          > tylnej ściance napis MADE IN GERMANY. facet z Avansa też mówił, że ten model
          > nie jest produkowany w Polsce i że ma ocynkowaną blachę, a polskie nie.

Jak tak, to odszczekuję to co napisałem. Wydawało mi sie, że sprowadzanie z
          Niemiec modeli podobnych do produkowanych w naszym kraju jest nielogiczne.
          Widocznie w Niemczech mają tego nadprodukcję. Ciekawe, że na niemieckich
          stronach Boscha nie ma tej "40" ( www.bosch-
          hausgeraete.de/de/apps/pdb/search.php?
          lang=de&back=waschen&msub=waschmaschinen&kat=Waschen+und+Trocknen&ss1=Waschmasch
          inen&ss2=Sologer%E4te ). A swoją drogą te "For Kids", to chyba zwyczajna
          ściema. Po prostu tam gdzie przedtem było intensywne pranie bawełny w 40oC,
          teraz jest Kids Jeans, a tam gdzie było pranie intensywne rzeczy poplamionych,
          teraz jest Kids Flecken. Jak na mój gust to nadal są te same programy, tyle, że
          z inną nazwą :)
          • Gość: betty78 Re: ocynkowane blachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:27
            dziękuję za odpowiedź!
            a o co chodzi z tymi ocynkowanymi blachami???
            • Gość: betty78 Re: ocynkowane blachy - co , nikt nie wie? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:09
    • Gość: janek Re: Bosch Maxx for Kids - warto się szarpnąć? IP: 195.137.246.* 15.07.05, 07:46
      gorenje ma pralki z sensorem sprawdzającym czystość wody po płukaniu.
      gdy sa detregenty -płucze dalej. to jest "for kids"
    • larenata Re: Bosch Maxx for Kids - warto się szarpnąć? 19.07.05, 17:27
      Przed miesiącem kupiliśmy tę pralkę i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Chodzi
      cicho, ma różne fajne funkcje, ale te już znasz :-) Odpukać, nic jej nie jest,
      a pierzemy codziennie. Kupiliśmy ją w sklepie internetowym i kosztowała ok.
      1500 zł.
      • Gość: www Re: Bosch Maxx for Kids - warto się szarpnąć? IP: *.acn.waw.pl 19.07.05, 18:07
        Mam od 3 lat Bosch Maxx, specjalnie taki model, by byl produkowany w Niemczech.
        POlecam
        • Gość: katiusza Re: Bosch - warto się szarpnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:09
          Mam 6 lat Boscha produkcji niemieckiej. I małe dziecko (4 lata), więc pralka
          chodzi 4 razy w tygodniu. I nigdy nie widziała serwisanta, ani nikt jej się
          nie "tykał".
          • Gość: ewa Re: Bosch - warto się szarpnąć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:13
            Ja tez mam Maxx for kids ( ale nie mam dzieci - jeszcze :)) . Pralka jest
            super. Bardzo dobrze dopiera jest w miare cicha. Naprawde polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka