Gość: jimmy IP: 62.233.155.* 06.12.05, 16:51 POMÓŻCIE!!! JAKIEJ FIRMY KUPIĆ OSPRZĘT DO KUCHNI TZN. KUCHENKA, LODÓWKA, ZMYWARKA, MIKROFALÓWKA, OKAP, I NNNE OSPRZĘTY. pilnie proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyk007 Re: POMÓŻCIE!!! JAKIEJ FIRMY KUPIĆ OSPRZĘT DO KUC 06.12.05, 20:50 > POMÓŻCIE!!! JAKIEJ FIRMY KUPIĆ OSPRZĘT DO KUCHNI TZN. KUCHENKA, LODÓWKA, > ZMYWARKA, MIKROFALÓWKA, OKAP, I NNNE OSPRZĘTY. Moje typy: Gorenje, Gorenje/LIEBHERR, Bosch/Siemens, Whrlpool, Faber - Płyta ceramiczna: dowolna i tak wszystkie są takie same (czyli najlepiej: Gorenje/Amica - najtańsze) - zlew: Teka - bateria kuchenna: Blue Water (www.romexim.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holman Re: POMÓŻCIE!!! JAKIEJ FIRMY KUPIĆ OSPRZĘT DO KUC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 12:16 Witam serdecznie . Ja użytkuje whirlpoola i jest z niego zadowolony. Mam dojście do dobrych cen na sprzęty prawie wszystkich marek. Jesli jesteś zainteresowany to poradze i pomogę . Pozdrawiam Sebastian J. KOntakt ze mną to expertagd@epf.pl Odpowiedz Link Zgłoś