Gość: Olka IP: 62.108.182.* 09.12.05, 13:00 Proszę o opinie. Glazura: Carla firmy Cersanit. Może jakieś zdjęcie aranżacji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Carla Cersanit IP: *.crowley.pl 14.12.05, 18:45 ja właśnie Carlę Cersanitu kupilam, będzie kładziona w przyszłym tygodniu. wybralam beige + brown + troche mozaiki dla dekoracji. zdjęcia pewno zrobię zaraz po świętach. wtedy mogę podesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwomo Re: Carla Cersanit IP: *.ols.vectranet.pl 14.12.05, 22:07 ja też :-) w sklepie były ułożone dwa rzędy brown, potem dwa rządki alutkiej mozaiki a reszta beige. ciekawe czy tak samo ukladasz. jak będziesz miała zdjęcia to ja też poproszę na adres gazetowy. na podłogę chcę dać brown :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwomo Re: Carla Cersanit IP: *.ols.vectranet.pl 22.12.05, 13:34 ja właśnie widziałam tą aranżację czyli 2x brown potem mozaika i jasne kafle. robię tak u siebie bo nie mam innych pomysłów a i czasu też nie. jestem ciekawa jak to wypadnie. w sklepach są same mdłe kafle, takie odniosłam wrażenie i w dodatku ze złoconymi wstawkami :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Carla Cersanit IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.12.05, 20:46 czy tak trudno wejsc na strone cersanitu i obejrzec sobie aranzacje?? to lenistwo czy ... co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Carla Cersanit IP: *.crowley.pl 15.12.05, 22:51 na stronie cersanitu jest tylko jedna aranzacja tej glazury. u mnie będzie mniej wiecej tak: plytki na scianie w poziomie, same beżowe, poza dwoma pionowymi brązowymi pasami przy prysznicu. cokól obmurowany mozaiką. prostokąt mozaiki nad umywalką a pod lustrem, oraz nad bidetem. na podlodze - dookola ramka z bezowej terakoty, srodek - brązowy. Odpowiedz Link Zgłoś