regina28 30.12.05, 21:44 CHCĘ KUPIĆ DOBREJ JAKOSCI I NIEZAWODNOSCI ZMYWARKĘ CENA OD 1500 W GÓRĘ I NIE WIEM JAKIEJ FIRMY? MOZE KTOŚ PODZIELI SIĘ SWOJA WIEDZĄ I DOŚWIADCZENIEM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gospodarz Re: ZMYWARKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:59 Czy jak zapłacisz 1450 to będziesz nieszczęśliwa?:) O zmywarkach sporo się ostatnio pisze na tym forum, jeżeli nie bardzo Ci się śpieszy z zakupem to przegladnij wcześniejsze wpisy. Najpierw zdecyduj się jak duża jest Ci potrzebna. Są dwie podstawowe wielkości mierzone szerokością urządzenia, tj. 45 i 60cm. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: ZMYWARKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:12 Moja rodzina liczy 4 osoby - 45-tka w zupełności nam wystarcza (mam Bosch'a - jest SUPER i NIEZAWODNA.Polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz Re: ZMYWARKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:22 Jak długo uzywasz tego Boscha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: ZMYWARKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:30 Czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENATA Re: ZMYWARKI IP: *.derbynet.pl 30.12.05, 22:57 jAKI MODEL JEST TEGO BOSCH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deedee Re: ZMYWARKI IP: *.chello.pl 30.12.05, 23:14 Kup Boscha albo Siemensa (to w zasadzie to samo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz Re: ZMYWARKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 07:19 Też mam boscha ale jaszcze zbyt krótko aby napisać że jest niezawodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: ZMYWARKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:59 Mam go 1 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
regina28 Re: ZMYWARKI 31.12.05, 15:37 DZIĘKI ZA RADY, GOŚCIU W SKLEPIE STRASZNIE CHCE MI SPRZEDAĆ ALBO AEG ALOB ELEKTROLUXA, NIE WIEM CZY TEGO MA ZBYT WIELE CZY SĄ TO DOBRE MARKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmywarka Re: ZMYWARKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:36 Mam Boscha 45 na 6 osób i jest najwspanilsza bo myje za mnie. Pamiętaj też, sklep zawsze oferuje to co zalega magazyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZMYWARKI IP: *.echostar.pl 01.01.06, 18:00 kupowałam swoją ponad rok temu zrobiłam wywiad u znajomego, który od alt prowadzi sklep agd rtv - polecił bosch/siemens lub ariston -z przewaga na boscha; w sklepie też mi polecali ze wzgl. na bezawaryjność boscha kupiłam boscha i jestem megazadowolona moja mam ma boscha od ok.10 lat, ani raz się nie zepsuła, bardzo sobie chwali mam pralkę i lodówkę kupioną 5,5 roku temu produkcji włoskiej- pralka właściwie nadaje się już na śmietnik, lodówka niedługo tez - juz naprawiana 2 razy (normalne użytkowanie) nigdy więcej nie kupię włoskiego sprzętu agd tylko bosch !! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziapaw Re: ZMYWARKI 02.01.06, 10:40 Polecam tylko Bosch'a. Kupiłam miesiąc temu zmywarkę do zabudowy BOSCH SGV 33 E 03. Jest to zmywarka szerokosci 60cm i jestem z niej bardzo zadowolona. W domu sa trzy dorosłe osoby i taka wielkosc zmywarki jest odpowiednia. Myjemy w niej garnki, patelnie i całą resztę naczyń. Koszt takiego sprzętu 1700- 2000 złotych. Moi znajomi polecili mi Bosch'a a takze wielu forumowiczów, ponieważ najlepsze zmywarki i pralki to wyroby Boscha. Warto zainwestować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: ZMYWARKI 02.01.06, 10:43 a ja mam elektroluxa i to juz drugi ( bo drugie mieszkanie) elektrolux, ktory mi zmywa gary. Cicha, i super. Wazne jest, aby miala co najmniej AAB klase. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapaw Re: ZMYWARKI 02.01.06, 12:21 moja jest bardzo cicha, klasa AAB i w środku niesamowicie pojemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokus77 Re: ZMYWARKI IP: 212.160.138.* 03.01.06, 10:08 Ja kupiłam Electroluxa ESL 4131, klasa AAA z nadzieją, ze będzie cicha. Tego jeszcze nie wiem bo przywiozą mi dopiero pod koniec tygodnia. Ale mam nadzieję, że będzie Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzyonggbridge Re: ZMYWARKI 03.01.06, 11:18 to dobre wiesci dla ciebie - ja ja mam i jest cicha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokus77 Re: ZMYWARKI IP: 212.160.138.* 03.01.06, 12:58 No to super bo zaczełam się martwić jak ktoś tu napisał, że zmywarki Electroluxa chodzą jak małe traktorki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziun Re: ZMYWARKI 02.01.06, 16:35 Uzywam od lat sprzetu AEG (jest to ta sama klasa co Bosch) Ostatnio zmienilem po 10 latach na AEG Favorit Optima AA - najnizsza obecna cena w Niemczech = 309 euro + koszty przesylki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneba Re: ZMYWARKI IP: 213.17.170.* 03.01.06, 15:16 bosch zdecydowanie bosch cichy, składane kosze, regulowane półki osobiście jestem bardzo zadowolona mam 3 osobową rodzinę i 60cm i taką szerokośc polecam różnica w cenie nie jest duża a miesci sie duzo więcej klasa AAA super cicha pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sowizdrza Re: ZMYWARKI 04.01.06, 13:21 jaki masz konkretnie model tego boscha? moja mama ma whirpola juz 17 lat i nic nie było w niej naprawaine zastanawiam się jeszcze między boschem a whirpolem? co myslice o whirpolrze?warto? Odpowiedz Link Zgłoś
linnieff Re: ZMYWARKI 05.01.06, 17:55 no wlasnie - ktory to model Boscha jest taki super cichy? Zdecydowalam sie juz na cos simens/bosch 60 cm ale jeszcze brakuje mi precyzyjnego okreslenia konkretnego modelu.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellizabeta Re: ZMYWARKI 06.01.06, 14:29 A ja mam Electroluxa ESL4131, takiego do zabudowy. I jestem zadowolona i nie mam podstaw do narzekać. Zastanawiam się tylko skąd te opinie, że jest bardzo hałasuje jak trakor....czy coś w tym stylu. Pewnie, ze słychać jak pracuje ale nie jest to jakoś strasznie uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś