Dodaj do ulubionych

Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie???

10.01.06, 23:12
Chodzi o glazurę z serii Izolda Beige. Pomóżcie, proszę
Obserwuj wątek
    • blaszany_dzwoneczek Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? 11.01.06, 02:14
      Nie wiem czy najtaniej, ale mojej mozaiki Paradyża taniej nie znalazłam -
      zapytaj w sklepach internetowych: www.foma.pl, www.ewabymail.pl,
      www.cersid.3shop.pl - wszystkie mają siedziby w W-wie. Ja kupiłam w Fomie.
      • Gość: marta Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:16
        My kupiliśmy własnie takie płytki w Cemarze na Dorodnej na Tarchominie od ceny
        udzielono nam 10 % rabatu, wyszło prawie 40,00 zł za metr glazury.
        • meg24 Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? 11.01.06, 13:24
          Dziękuję za odpowiedz.
          A powiedz, czy połozylas juz te plytki? Jestem bardzo ciekawa jak prezentuja się
          na ścianie
          • Gość: marta Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:44
            U mnie są już położone, dzisiaj kłada fugę , jak je widziałam ostatnio bez fug
            to też mi sie podobały nawet bardziej niż w sklepie (w sklepie robiły wrazenie
            takich białych...jasnych...pewnie kwestia światła) a u mnie w łazience jest
            ładny kremowy ciepły odcień, mam nadzieję że po położeniu fug będzie jeszcze
            ładniej :)
            podaję adres do stronki z taką łazienką, może nikt mnie nie zabije za to bo to
            nie moja łazienka.....
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=28275491
            • meg24 Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? 11.01.06, 15:01
              Dzięki za ten link. Faktycznie na ścianie wygladaja jeszcze ładniej niz w
              sklepie :) czyli decyduje sie na nie na 100%. No i cenę tez mają rewelacyjną ;)
    • meg24 Jeszcze jedna prosba o pomoc 11.01.06, 15:32
      Chodzi mianowicie o pomoc przy wyborze mozaiki ktora idealnie pasowalaby do
      Izoldy- ale chodzi mi o mozaikę na siatce i wyłącznie w jednolitym kolorze
      kremu- bez ciemniejszych akcentów.
      Czy ktos moze się orientuje gdzie taka znajdę???
      • inez77 mozaika do Izoldy 07.02.06, 11:52
        wiem na 100 % że cięta mozaika do Izoldy będzie niedługo w produkcji. Ale nie
        wiem czy zechcesz poczekać jeszcze kilka tygodni. Jeśli bardzo Ci zależy na
        czasie, możesz kupić więcej płytek Izolda Beige i usługowo (są takie firmy,
        spytaj tam gdzie kupowałaś płytki) mogą Ci pociąć w mozaikę maszyną tzw "woter
        jet"(strumieniem wody).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka