meg24 10.01.06, 23:12 Chodzi o glazurę z serii Izolda Beige. Pomóżcie, proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaszany_dzwoneczek Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? 11.01.06, 02:14 Nie wiem czy najtaniej, ale mojej mozaiki Paradyża taniej nie znalazłam - zapytaj w sklepach internetowych: www.foma.pl, www.ewabymail.pl, www.cersid.3shop.pl - wszystkie mają siedziby w W-wie. Ja kupiłam w Fomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:16 My kupiliśmy własnie takie płytki w Cemarze na Dorodnej na Tarchominie od ceny udzielono nam 10 % rabatu, wyszło prawie 40,00 zł za metr glazury. Odpowiedz Link Zgłoś
meg24 Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? 11.01.06, 13:24 Dziękuję za odpowiedz. A powiedz, czy połozylas juz te plytki? Jestem bardzo ciekawa jak prezentuja się na ścianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:44 U mnie są już położone, dzisiaj kłada fugę , jak je widziałam ostatnio bez fug to też mi sie podobały nawet bardziej niż w sklepie (w sklepie robiły wrazenie takich białych...jasnych...pewnie kwestia światła) a u mnie w łazience jest ładny kremowy ciepły odcień, mam nadzieję że po położeniu fug będzie jeszcze ładniej :) podaję adres do stronki z taką łazienką, może nikt mnie nie zabije za to bo to nie moja łazienka..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=28275491 Odpowiedz Link Zgłoś
meg24 Re: Gdzie najtaniej płytki Paradyż w W-wie??? 11.01.06, 15:01 Dzięki za ten link. Faktycznie na ścianie wygladaja jeszcze ładniej niz w sklepie :) czyli decyduje sie na nie na 100%. No i cenę tez mają rewelacyjną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meg24 Jeszcze jedna prosba o pomoc 11.01.06, 15:32 Chodzi mianowicie o pomoc przy wyborze mozaiki ktora idealnie pasowalaby do Izoldy- ale chodzi mi o mozaikę na siatce i wyłącznie w jednolitym kolorze kremu- bez ciemniejszych akcentów. Czy ktos moze się orientuje gdzie taka znajdę??? Odpowiedz Link Zgłoś
inez77 mozaika do Izoldy 07.02.06, 11:52 wiem na 100 % że cięta mozaika do Izoldy będzie niedługo w produkcji. Ale nie wiem czy zechcesz poczekać jeszcze kilka tygodni. Jeśli bardzo Ci zależy na czasie, możesz kupić więcej płytek Izolda Beige i usługowo (są takie firmy, spytaj tam gdzie kupowałaś płytki) mogą Ci pociąć w mozaikę maszyną tzw "woter jet"(strumieniem wody). Odpowiedz Link Zgłoś