binn 25.01.06, 19:48 Witam! Przymierzam się do kupna lodówki samsunga model RL 33EAMS i stąd moje pytanie czy ktoś z was taką posiada a jeśli tak to jakie są wasze opinie na jej temat? I ogólnie co sądziecie o sprzęcie AGD samsunga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
averde Re: Lodówka Samsung RL 33EAMS 25.01.06, 20:26 hej, tez przymierzalam sie do tej lodowki, ale zaczelam obawiac sie o raczki - w jednym sklepie zauwazylam ze na ekspozycji lodowka ma juz pozdzierany srebrny kolor z uchwytow.... obawiam sie wiec o ich trwalosc. to tyle w kwestii estetyki. co do jakosci, nie slyszalam na razie bardzo negatywnych opinii - mozna jedynie zastanawiac sie jakiej jakosci jest tutaj elektronika (cena jest niezwykle atrakcyjna).zaczelam wiec sie zastanawiac nad aristonem, ale tu dopiero sie naczytalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Lodówka Samsung RL 33EAMS IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:25 zwróc uwagę na ten uchwyt. nieda sie przełożyć drzwi... na pierwszy rzut oka. rączka jest na stałe przymocowana do drzwi, serwis ponoć stwierdził, że się da przełożyć (przez telefon) po obróceniu drzwi, ale wtedy nie da się przełożyc balkoników no i klops. lodówka jest made in china. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Lodówka Samsung RL 33EAMS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.06, 12:41 ja raczej nie polecam ponoc śmierdzi plastikiem przez kilka miesięcy po zakupie zarówno lodówka jak i przechowywana w niej żywność.. ja tam polecam zawsze boscha lub elektroluxa - lepiej dopłacic i cieszyć sie jakością przez lata niż oszczędzić na początku a potem nerwy tracić jak sie coś popsuje...polecam też zajrzeć tu - są tam opinie o różnym sprzęcie agd: ceneo.pl/Sprzet_AGD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezlynie Re: Lodówka Samsung RL 33EAMS IP: 213.25.29.* 10.02.06, 09:38 Sprzęt totalna klapa posiada wadę fabryczną (każdy model)ponieważ jest specjalny komplet naprawczy, którego nie ma w kraju !!! Posiadam ją miesiąc i nie przepracowała jeszcze sprawnie 24h. Czekam na 3 naprawę, ale nie ma części. ODRADZAM ZAKUPU - TOTALNA LIPA pomijając fakt, że po włączeniu do sieci gra jak światełka na choince to przy normalnej pracy jest strasznie głośna. Odpowiedz Link Zgłoś