Dodaj do ulubionych

kupno dużego AGD przez internet

06.02.06, 17:57
Zastanawiam się nad kupnem "dużego" AGD (lodówki, kuchenki z okapem i
zmywarki) w sklepie internetowym. Czy ktoś z was już dokonywał takich
zakupów? Jak wygląda sprawa gwarancji i serwisu w takich przypadkach? Może
ktoś kto naprawia sprzęt orientuje się czy to te same modele, które kupujemy
w sklepach (chodzi mi o części, podzespoły). Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • paxton1 Re: kupno dużego AGD przez internet 06.02.06, 18:31
      ja kupiłam piekarnik boscha, działa jak trzeba, nie psuje się a kosztował 500
      złoty mniej niż w mediamarkt www.agdrtv.com/
      • mario_romario Re: kupno dużego AGD przez internet 06.02.06, 21:18
        A ja wygląda sprawa podbicia gwarancji?
        • Gość: korek Re: kupno dużego AGD przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:22
          wszystkie informacje o zakupach w sieci znajdziesz tu: ceneo.pl/zakupy.html

a ceny sprzętu i opinie sklepach interesującej Cie branzy tu:
          ceneo.pl/Sprzet_AGD
    • meg24 Re: kupno dużego AGD przez internet 06.02.06, 23:28
      A ja polecam sklep www.ewabymail.pl
      to sa dokladnie te same modele co w firmowych sklepach
      • mario_romario Re: kupno dużego AGD przez internet 07.02.06, 08:25
        Dzieki. Zdecydowałem się spróbować. Zacznę od czegoś w miarę taniego a później
        zobaczymy... Pozdrawiam.
    • ewacia Re: kupno dużego AGD przez internet 07.02.06, 09:34
      jeszcze ja ;)) tez kupilam na www.maximedia.pl super firma wszystko odbywa sie bez zgrzytow. Naprawde godni polecenia. Teraz bede zamawiac piekarnik i płyte i rowniez dostalam super cene o wiele nizsza niz gdziekolwiek ->> KUCHNIE DO ZABUDOWY - BOSCH HEV 434350 E + NPD 615-DEU = 1819zł ;)) powodzenia
      • Gość: Jacu Re: kupno dużego AGD przez internet IP: 195.245.204.* 07.02.06, 15:16
        Polecam szczególnie Hoopla.pl na duże AGD. Kupiłem u nich lodówkę Boscha i
        pralkę Ariston. Przywieźli po dwóch dniach. Nie pamiętam modeli, bo żona
        wybiersała :). Z ceną dostawy wyszło o 450zł taniej niż w Euro RTV AGD. Mogę
        śmiało polecić hoopla.pl/
      • Gość: ant777 pytanko o maximedia.pl IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.06, 00:28
        ewacia napisała:

> jeszcze ja ;)) tez kupilam na www.maximedia.pl

ile kosztuje transport, bo nigdzie na stronie maximedii nie moge znależć info.
        na ten temat
        • ewacia Re: pytanko o maximedia.pl 13.02.06, 07:51
          za kuchenke trzeba bylo doliczyc 60 zl za transport - okolice Olsztyna (warm.-maz.)
    • olimpia33 Re: kupno dużego AGD przez internet 07.02.06, 15:19
      Osobiście nie boję sie kupować w sklepach internetowych ale sama znam ludzi co
      handluja akurat agd i maja czasami lepsze ceny niz sklepy i naprawdę są solidni.
    • mejbi Re: kupno dużego AGD przez internet 07.02.06, 15:22
      Kupiłam lodówkę LG w hitmedia.pl, polecam. Świetne doradztwo na central.pl
      Pozdr
    • marcint82 Re: kupno dużego AGD przez internet 15.02.06, 15:08
      Ja też początkowo nie wierzyłem w takie zakupy przez neta. Najpierw spróbowałem
      allegro - kupowałem tylko u zaufanych allegrowiczów i ani razu mnie nie
      oszukali. Troszke się przekonałem co do tej formy zakupu. Jednak do sedna :)
      Sąsiad kupił pralke Boscha w sklepie nie dla idiotów. No powiem że niezła - z
      pełną elektroniką itp. No jak to Bosch. Z ciekawości chciałem sprawdzić ile
      taka kosztuje w sklepie intenetowym. No i poszukałem i to co zobaczyłem, jak
      ceny mogą być niższe po sklepach internetowych to mnie poraziło. Teraz mam
      polewke z sąsiada. Na zakończenie dodam iż w każdym sklepie internetowym było
      sporo taniej, najtaniene gwoli ścisłości znalazłem tu www.planeta-
      agdrtv.pl/ i chyba w końcu coś kupię "grubszego" przez neta bo to nie ruszając
      się z domu można mieć sporo taniej.
      • krzyk007 Re: kupno dużego AGD przez internet 15.02.06, 15:31
        Ja kupiłem w Mediamarkcie prawie cały sprzęt AGD, podczas promocji: weekend bez
        Vatu. Ceny były takie, że żaden sklep internetowy nie miał szans.
        • Gość: wertyu Re: kupno dużego AGD przez internet IP: *.am.poznan.pl 15.02.06, 17:56
          Podaj co kupiłeś i za ile. Sprawdzimy czy kupiłeć okazyjnie:)czy tez dałeś sie
          nabrać na promocję:)
          • Gość: bingol Re: TYLKO kupno dużego AGD przez internet ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:15
            Rok temu urządzałem mieszkanie: kupiłem w sklepie netowym: pralkę, lodówkę,
            zmywarkę, kuchenkę,oraz okap i na tym wszystkm zaoszczedziłem 1000 zł, za
            które "strzeliłem" sobie combo vhs/dvd! Naprawdę warto poprzeglądać oferty w
            necie!
            ja kupowałem: www.best-media.pl Dobre też jest www.kuchnia.waw.pl
          • krzyk007 Re: kupno dużego AGD przez internet 16.02.06, 10:43
            > Podaj co kupiłeś i za ile. Sprawdzimy czy kupiłeć okazyjnie:)czy tez dałeś
            > sie nabrać na promocję:)

Zmywarka Bosch SGV 57T13EU - 2540zł
            Piekarnik Gorenje B9000E - 1859,84zł
            Płyta Gorenje ETC620E - 1146,72zł

Dałem się nabrać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka