Gość: Grzegorz IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:00 Witam, poszukuje wykonawce mebli kuchennych, mieszkam w gdyni, jesli mozna prosic o namiary na priv. GG 1360902 x1x@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matyko Re: Wykonawcy mebli kuchennych Gdynia 05.03.06, 17:04 Witam Jestem rowniez zainteresowany wiec prosze o publiczne, na forum podanie swoich sugestii i wskazówek. Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w gdy Re: Wykonawcy mebli kuchennych Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:37 propłyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Wykonawcy mebli kuchennych Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:39 Giełda w Pruszczu Gdańskim w niedziele/ super meble na pasie lotniska Odpowiedz Link Zgłoś
smitte Re: Wykonawcy mebli kuchennych Gdynia 07.03.06, 11:32 Ja polecam tu: www.skidd-meble.pl/ Trafiłam na bardzo fajną projektantkę, doradziła, miała świetne pomysły, cena do zaakceptowania, tylko terminy mają dość długie. Odpowiedz Link Zgłoś
msz006 Re: Wykonawcy mebli kuchennych Gdynia 19.03.06, 19:29 Witam, Rozważam zamówienie mebli własnie od skidda. Powiedz mi powiedzieć jak nazywa sie ta projektantka, tak aby wiedzieć o kogo pytać :) Poza tym z tego co sie dowiedziałem w Skiddzie nie przedstawiaja wizualizacji projektu tylko szkicują go na kartce. Moim zdaniem to spory minus. Ile czasu czekalas na dostawę mebli od momentu podpisania umowy? No i wreszcie ile Cie kosztowaly (uwzgledniajac rodzaj materialu, powierzchnie, wyposażenie etc) Tak przy okazji czy ktoś zamawiał meble w firmie Antaris w Sopocie? Bede wdzieczny za spostrzezenia i wrażenia osob ktore tam robily meble ( cena, szybkosc wykonania, projekt, fachowe doradztwo). Pozdrawiam Maciek smitte napisała: > Ja polecam tu: > www.skidd-meble.pl/ > Trafiłam na bardzo fajną projektantkę, doradziła, miała świetne pomysły, cena d > o > zaakceptowania, Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: Wykonawcy mebli kuchennych Gdynia 08.03.06, 11:19 Stolarz ... Nie mam namiarów w postaci telefonu, trzeba się wybrac do Donimierza, gm. Szemud- okolice Kartuz. Duży zakład stolarski. Meble jakie tylko chcesz, z czego chcesz. Ceny w zależności od materiałów. Wykończenei perfekcyjne, jakość jak najlepsza. Facet konkretny i rzeczowy. Trzebaby tylko trochę poszperać i poszukać w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Wykonawcy mebli kuchennych Gdynia 08.03.06, 13:57 Adam Boryński, 0501702827. Ma swoje biuro w Gdańsku przy Carrefourze, ale do Gdyni na pewno też pojedzie. Braliśmy u niego sprzęt i meble do kuchni. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
0902b do rispetto 11.03.06, 23:38 Czy ten facet jest drogi? czy jego meble można obejrzeć koło Carrefoura? Ma tam salon? Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: do rispetto 20.03.06, 08:08 Ma tam salon i można je obejrzeć. To jest ten (biały?) budyneczek przy skrzyżowaniu ze światłami, gdzie wjeżdża się na parking podziemny do Carrefoura. A czy drogi? Jak kupowaliśmy kuchnię, to miałem trzy oferty i ta była najkorzystniejsza, ale braliśmy u niego zarówno sprzęt jak i meble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta meble - skidd meble kosakowo IP: *.limes.com.pl 21.01.14, 10:08 ja na pewno nie polece mebli ze skidd meble. Pan projektujacy przyjechal do nas raz i tak to my musielismy jezdzic z 10 razy. wielu materialow nie byl dostepnych, odmowili zamowienia na specjalne zyczenie. glebokosc mebli miala byc 40, jest 42.5 gdzie te 2.5cm wystaja poza drzwi !! mialy nie stac na nozkach i sa nozki, w regale nie ma plecow. nie spytali nic dodatkowo, czy sobie zyczymy wyciszone szuflady, a jak wyraznie mąż powiedzial, ze chcemy takie samo-chowajace sie, to zrobili nam zwyczajny standard, jaki mam w meblach z castoramy. poza tym szuflady sie nie domykaja, gdzie po wielu moich telefonach i prosbach stwierdzili po przyjezdzie- wyrobia sie!!! wczesniej robilam u innego pana, meble pokojowe, gdzie o wszystko sam zadbal, a mnie sie to wydawal zbytni wydatek jakies dodatkowe mocowania, wyciszenia itd. premiumfurniture - polecam, bede u nich 'naprawiac' meble z poprzedniej firmy i zamawiac kuchnie. duzy wybor materialow, uchwytow, galek, wzorow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
igor3212 Re: Wykonawcy mebli kuchennych Gdynia 27.01.21, 09:06 Ja polecam firmę www.gozdanin.pl/. Sam korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś