Dodaj do ulubionych

Lodówka przez internet?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 08:13
Ludzie czy ktoś kupował w sieci chłodziarko-zamrażarkę? Jak z transportem,
czy firmy kurierskie bezpiecznie transportują taką przesyłkę? tzn. za stojąco
i uważając aby się nie porysowała? itp. jaki sklep internetowy polecacie?
Lepiej kupić cały sprzęt do kuchni w jednym sklepie internetowym i od razu,
czy szukać korzystniejszych ofert na dany sprzęt w poszczególnych sklepach?
Podzielcie się swoimi doświadczeniami...
Dzięki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szymon Re: Lodówka przez internet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:28
      Czy nikt z Was nie kupował lodówki przez internet?
      • Gość: justyna Re: Lodówka przez internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:46
        ja kupowałam:-))!!
        i choc obaw miałam co niemiara to wszystko poszło świetnie..lodówke uzytkuje juz
        od 3 m-cy (kupiłam przed swiętami na promocji) i wszystko gra... dostałam
        gwarancje, przywieźli mi do ddomu we właściwym terminie, wnieśli do kuchni i
        pomogli podłączyć.. cena była o 300 zł nizsza (nawet z dostawą) od ceny w
        media..także same plusy tego zakupu.. jesli masz jeszcze jakieś obawy przejrzyj
        sieć pod katem informacji o sklepach i ogólnie zakupach w sieci.. ja korzystałam
        z serwisu ceneo, kt. tu polecaja internauci: www.ceneo.pl/Sprzet_AGD
        jest tam opis produktów i ceny, a także -co pewnie dla ciebie istotne - opinie o
        sklepach internetowych, wystarczy wejśc w jakiś model sprzętu ...
        a informacji o konkretnych mdelach szukałam na tym własnie forum..
        polecam i nie ma sie czego obawiać
        justyna
        • Gość: antek Re: Lodówka przez internet? IP: *.acn.waw.pl 27.02.06, 22:19
          nie porownujcie cen internetowych do tych z Mediamarkt-w MM naprawde kupuja
          tylko idioci
      • Gość: iza Re: Lodówka przez internet? IP: *.eranet.pl 27.02.06, 20:54
        ja kupiłam cały sprzet za jednym zamachem w ewabymail. transport i wniesienie
        bylo gratis. wszystko odbylo sie bez zarzutu.
        • Gość: cillit Re: Lodówka przez internet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:25
          Ja tam kupowąłem cały sprzęt(lodowka, zmywarka,prlaka,okap,combo) w best-
          media.pl; wszystko przyjechało bezpiecznie zapakowane, wnieśli do mieszkania i
          cały czas cieszę się tym sprzętem! Mogę ich polecić z czystym sumieniem,
          natomiast co do cen trzeba przeszukać w ceneo.pl/kupujemy.pl/skapiec.pl
          • Gość: Szymon Re: Lodówka przez internet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:48
            Dzięki za odp. Widzę, że kupujecie jednak przez internet, ja też tak zrobię.
            Szczeże mówiąc zastanawiałem się nad hoopla.pl lub brava.pl. W brava.pl można
            zapłacić dopiero po otrzymaniu i sprawdzeniu całego sprzętu. A wy jak
            płaciliście, przed czy po dostawie sprzętu?
            • Gość: marcink Re: Lodówka przez internet? IP: 195.245.204.* 02.03.06, 15:05
              Słyszałem o Hoopla.pl jako o solidnej, dużej firmie. Jeżeli ktoś z bravy mówi
              Ci, iż zapłacisz po rozpakowaniu lodówki i sprawdzeniu jej to jesteś naiwny.
              Wszystkie firmy kurierskie dostarczają lodówki standartowo bez wniesienia, a z
              pewnościa kurier nie będzie patrzył aż rozpakujesz towar za który jeszcze nie
              zapłaciłeś.
              • Gość: salambo Re: Lodówka przez internet? IP: 212.160.172.* 02.03.06, 15:30
                Ja zamawiałam sprzęt agd (cały komplet: lodówka, zmywarka, płyta, piekarnik,
                pralka i okap) w euro-plus.pl i kurierzy wnieśli mi wszystko do mieszkania,
                poczekali aż wszystko sprawdzę (nawet pomagali w odpakowywaniu) i dopiero po
                sprawdzeniu sprzętu otrzymali pieniądze - jest to więc jak najbardziej możliwe.
                Sklep polecam, tylko radzę sprawdzać prawidłowość danych na gwarancjach (złe
                numery fabryczne) - ale wszystko jest do poprawienia:)
                • grzecholek Re: Lodówka przez internet? 03.03.06, 15:46
                  Ja kilka dni temu kupilem kuchnie gazowo-elektryczna w Hoopla.pl. Kurier wniosl
                  do domu, porzadnie zapakowana. W srodku byla instrukcja obslugi i inne
                  dokumenty z prob ale niestety nie bylo karty gwarancyjnej. Bylo to juz
                  wieczorem wiec napisalem maila ze maja mi jutro dostarczyc. Na nastepny dzien
                  zadzwonil ich pracownik z przeprosinami i w koncu umowilem sie ze sam podjade
                  do nich po gwarancje.
                  Ogolnie polecam, to ze u mnie nie bylo karty gwarancyjnej to raczej przypadek.
                  Sam sprzet spisuje sie bardzo dobrze a w moim przypadku zaoszczedzilem jakies
                  400 zl. Trzeba tylko pamietac ze nie maja najnizszych cen dostawy wiec nalezy
                  wziac pod uwage cene z transportem i dopiero porownac.
                  • Gość: Szymon Re: Lodówka przez internet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 09:31
                    Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Dobrze jest się doradzić innych, którzy już
                    mają doświadczenia w manej materii. Udanych zakupów przez internet życzę Wam i
                    sobie.
                    Pozdrawiam
                    • paula.ada Re: Lodówka przez internet? 10.03.06, 12:11
                      Hej, ja również kupiłam sprzet z ewabymail- po piersze najpierw tam pojechałam
                      (jestem z Wawy wiec wpadłam na pomysł ze przeciez są na miesjcu - na
                      Bartyckiej) po drugie zamowiłam na probę pochłaniacz, bywło wszytko okej , wiec
                      potem lodówkę Liebherr i kuchenkę Smega. Porównując z MM zaoszczędziłam ponad 2
                      tysiące ! Wiec z czystym sumieniem polecam! Mają również raty.
    • cergres Re: Lodówka przez internet? 17.03.06, 22:15
      Witam Państwa

Szukacie Państwo materiałów wykończeniowych do Waszego domu lub mieszkania po
      najniższych cenach? Zapraszam do zadania pytania o wybrany produkt na adres
      arturgorzewski@yahoo.com.au lub biuro@cergres.pl . W naszej ofercie posiadamy
      plytki ceramiczne (CERSANIT, OPOCZNO, PARADYZ, TUBADZIN, NOWA GALA, CERAMIKA
      KONSKIE, CERROL, i hiszpańskich producentow ROCERSA, BALDOCER NAVARTI i inne),
      sanitariaty , wanny, kabiny prysznicowe, szafki łazienkowe (Roca, Cersanit,
      Kolo, Deftrans, Piramida, Italprod, Kabi, ). Dodatkowo na terenie Warszawy i
      okolic DOSTARCZAMY pod wskazany adres GRATIS.
      Nasza firma ma siedzibe w OPOCZNIE, polskim centrum płytkowym. Dzieki szerokiej
      skali działalności oraz niższym kosztom prowadzenia działalności niż w
      Warszawie możemy zaoferowac Państwu bardzo niskie ceny (często nawet 20-30 zl
      za metr kwadratowy nizsze niż w WARSZAWIE np. seria Navona Ceramiki Paradyż).

Bądź inteligentny i wykorzystaj Internet oszczędzajac na wyposażeniu swojego
      mieszkania!! Napisz do nas!! To cię nic nie kosztuje!! Odpowiadamy w ciągu
      24h !!

O naszej firmie mogą Panstwo dowiedziec się wiecej na www.cergres.pl . Dla
      zainteresowanych mogę podac namiary na naszych zadowolonych klientow w
      Warszawie! (którzy zgodzili się na udostępnienie danych!) oraz dodatkowe
      referencje. Płatność w momencie dostawy.

Kierując do nas zapytania proszę o wyszczególnienie nazw i ilości produktów
      którymi są Państwo zainteresowani oraz miejsce dostawy.

Sprzedażą internetowa zajmuje się specjalny konsultant wiec dzwoniąc do nas
      proszę prosić o Pana Grzegorza.
      biuro@cergres.pl arturgorzewski@yahoo.com.au 044 7554026 lub 044 7550310

Serdecznie zapraszamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka