Gość: piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:39 proszę o radę jaką marki pralkę kupić elektrolux,bosch,whirpool,indesit mam też problem głębokość 40cm czy ładowaną od góry czy też waską z przodu dzięki za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: jaka pralka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:33 Kilka postów niżej toczy się dyskusja na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A> Re: jaka pralka? IP: *.igf.fuw.edu.pl 03.03.06, 10:54 > też problem głębokość 40cm czy ładowaną od góry czy też waską z przodu No to się chyba trzeba zastanowić, z której strony najłatwiej Ci się będzie do pralki dostawać. Czy wiesz, gdzie będzie stała? Czy z przodu będzie dużo miejsca, żeby przysiąć i wygarnąć rzeczy do miski? Czy nie będzie przypadkiem schowana pod jakimś blatem? Czy ściana z boku nie będzie ograniczała dostępu do otworu (tzn. czy nie będzie ciasno między drzwiczkami a ścianą)? etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: jaka pralka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:14 taka: www.ceneo.pl/87689 mam od roku i na nic innego nie zamienie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retro Re: jaka pralka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:40 Gucci ładowana z boku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: jaka pralka? IP: *.um.bytom.pl 06.03.06, 13:01 ja kupiłam 40 stkę siemensa 12900 obrotów, mam od kilku dni ale uważam że jak na razie jest suuuperr!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: jaka pralka? IP: *.um.bytom.pl 06.03.06, 13:02 oczywiście 1200 obrotów Odpowiedz Link Zgłoś