wacia3 29.03.06, 15:39 może ktoś wie gdzie w warszawie lub okolicach mozna kupić fronty do szafek kuchennych w metalowej ramce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: fronty kuchenne IP: *.chello.pl 30.03.06, 12:20 Zadzwoń do firmy Dac-ter, zapytaj czy mają. Powyższe dotyczy oczywiście Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnia.ir.pl Re: fronty kuchenne 30.03.06, 12:27 praktycznie kazda firma która robi meble kuchenne dysponuje takimi frontami Fatpłyt,Heban,Dac-ter,Abro i pewnie kilkaset innych nie jest to towar który trudno znaleść Odpowiedz Link Zgłoś
iskra37 Re: fronty kuchenne 30.03.06, 12:31 Firma z Warszawy, w której zamawiałam kuchnie, ma takie fronty z uszczelką gumową z tyłu na całym obwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wacia3 Re: fronty kuchenne 31.03.06, 11:09 bardzo dziękuje za pomoc. Mam korpusy szafek dąb rustykalny, specjalista od siedmiu boleści żle odnowił mi fronty drewniane wtej chwili maja kolor ciemnego koniaku wiec postanowiłam kupić nowe fronty. Wymyśliłam że mogły by być takiego koloru jak korpusy tylko w ramce inox. Czy myslicie że to bedzie pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnia.ir.pl Re: fronty kuchenne 31.03.06, 11:16 to w takim przypadku ,jesli w srodku ma byc drewno,to nie potrzebna coi rakma aluminiowa tylko kontownik ramki stosowane do kuchni daja mozliwośc zamontowania w strodku jako wypełnienia materiału (szybu czy innych )o grobości 4mm jak juz masz fronty z drewna to na pewno sa grubsze niz 4 mmm i wtedy potrzebny jest kontownik aluminiowy ale fronty zregoły maja promien na krawędzi i tu widze problem z mocowaniem kątownika Odpowiedz Link Zgłoś
wacia3 Re: fronty kuchenne 31.03.06, 13:51 wielkie dzięki za pomoc. Z frontów drewnianych chyba zrezygnuję kupie nowe z jakiejś płyty meblowej w ramce inox w kolorze dębu. Może to będzie taniej niż dawać drzwiczki poraz drugi do odnawiania. Odpowiedz Link Zgłoś