rembi77 18.04.06, 19:49 Remontuję łazienkę i zastanawiam się nad podwieszanym wc,nie wiem tylko czy jest to bardziej funkcjonalne rozwiązanie niz tradycyjne wc.Co w razie awarii? Kucie ściany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.fryczke Re: podwieszane wc 19.04.06, 15:10 pracuje w wykonczeniowce okolo 7miu lat i jeszcze nie spotkalam sie z tym, zeby ktos musial kuc sciane, przez wc :) serio! zazwyczaj wystarczy rewizja przez przycisk splukujacy! smialo! Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: podwieszane wc 19.04.06, 18:04 ja też jestem za, użytkuję podwieszany od paru lat i nie mogę nacieszyć się że sprzątam również pod sedesem a nie tylko obok i nie gromadzi mi sie tam brud. Śmiało!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoch1 Re: podwieszane wc 21.04.06, 00:22 podwieszany, nie jestem pesymistką więc zakładam że się nie popsuje... Odpowiedz Link Zgłoś
dwunastnica Re: podwieszane wc 24.04.06, 15:18 Załóż sobie podwieszane. Na pewno będziesz zadowolony/a Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: podwieszane wc 24.04.06, 15:57 Powieszane WC potrzebuje 20 cm wiecej w glebokosci. Jesli masz miejsce na to, to reszta tak samo jak inne. Odpowiedz Link Zgłoś