erubu 09.02.06, 21:37 Uwaza ze masowe zwolnienia z policji bylych esbekow to czystka. Naczelny koleguje sie z naczelnym esbekiem Kiszczakiem to i inni redaktorzy chca byc trendy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin Tez mi nowosc, czy to po raz pierwszy broni ? ;) 09.02.06, 21:43 Trawestujac powiedzenie o tzw. "naszych sku..synach" (jakis amerykanski preydent to powiedzial) to teraz to sa "nasi (nasi w sensie GW) ubecy" bo zwalniani przez Kaczorow. Jakby ich zwalniala na przyklad PO to byliby to nie nasi ubecy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: Tez mi nowosc, czy to po raz pierwszy broni ? 09.02.06, 22:29 A "ludźmi honoru" przypadkiem ich nie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Tez mi nowosc, czy to po raz pierwszy broni ? 09.02.06, 22:55 frank_drebin napisał: > Trawestujac powiedzenie o tzw. "naszych sku..synach" (jakis amerykanski > preydent to powiedzial) To, że Kaczyński teraz w USA, to nie znaczy że on amerykański :))) > to teraz to sa "nasi (nasi w sensie GW) ubecy" bo > zwalniani przez Kaczorow. Jakby ich zwalniala na przyklad PO to byliby to nie > nasi ubecy ;) Skąd wiesz? Przecież to GW jest "wujek Samozło", więc zwalnianie przez kogokolwiek "ich ubeków" (hmmm...), niezależnie czyimi rękami, byłoby prawdopodobnie be (dostosowuję się do poziomu - żeby nie było). Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie zrozumialas :) Chodzilo mi o to, ze jak ubekow 09.02.06, 23:00 zwalniaja kaczory to jest be i czystka w ogole, jakby zwalniala na przyklad PO to byloby to cacy i bylaby to sluszna odnowa tzw. sluzb w imie nowych zadan stojacych przed sluzbami ;) wiewiorzasta napisała: > frank_drebin napisał: > > > Trawestujac powiedzenie o tzw. "naszych sku..synach" (jakis amerykanski > > preydent to powiedzial) > > To, że Kaczyński teraz w USA, to nie znaczy że on amerykański :))) > > > to teraz to sa "nasi (nasi w sensie GW) ubecy" bo > > zwalniani przez Kaczorow. Jakby ich zwalniala na przyklad PO to byliby to > nie > > nasi ubecy ;) > > Skąd wiesz? Przecież to GW jest "wujek Samozło", więc zwalnianie przez > kogokolwiek "ich ubeków" (hmmm...), niezależnie czyimi rękami, byłoby > prawdopodobnie be (dostosowuję się do poziomu - żeby nie było). > Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Nie zrozumialas :) Chodzilo mi o to, ze jak u 09.02.06, 23:44 frank_drebin napisał: > zwalniaja kaczory to jest be i czystka w ogole, jakby zwalniala na przyklad PO > to byloby to cacy i bylaby to sluszna odnowa tzw. sluzb w imie nowych zadan > stojacych przed sluzbami ;) Podejrzewam, że gdyby wygrała PO, to też byłaby wrogiem GW. Z braku laku (czyt. Cimoszewicza) i kit dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Nie zrozumialas :) Chodzilo mi o to, ze jak u 10.02.06, 10:32 Eee tam! SLD też był niby wrogiem, a pamiętasz jak o. Redaktor rozpaczliwie bronił Millera i Kwaśniewskiego przed komisją śledczą? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: GW broni esbekow 09.02.06, 22:57 Możesz linka do tej obrony podrzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: GW broni esbekow 10.02.06, 10:29 erubu napisał: > Uwaza ze masowe zwolnienia z policji bylych esbekow to czystka. Boszzzzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: GW broni esbekow 10.02.06, 10:30 Urban też jeden z najlepszych przyjaciół. A kto z kim przestaje... Odpowiedz Link Zgłoś