Gość: asia:):) IP: *.e-wro.net.pl 27.05.06, 16:39 kolorowe?????? czy robi sie takie na zamówienie?????chodzi mi o pomarańczową wanne lub żółtą, widziałam takie za granica czy u nas mozna takie kupic????? jestem z wrocławia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znam temat oczywiście że istnieją ale kij ma dwa końce IP: *.chello.pl 27.05.06, 17:37 nam się spodobała wanna seledynowa i do tego trafiliśmy w tym samym kolorze umywalkę ale....wtedy się zaczął problem bo znalezienie dopasowanej do tego koloru glazury i terakoty zajęło nam kilka miesięcy po czym musieliśmy czymś pilnie mdłą łazienkę urozmaicać. Jednym zdaniem biała armatura pasuje do wszystkiego, kolorowa wymaga albo doskonałego zmysłu kompozycji albo dużej odwagi albo jest nam wszystko jedno. A te kolorowe to głównie są z akrylu ale pewnie nie tylko. Ja byłam w temacie 7 lat temu, akrylowa wanna do tej pory jest w dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia:):) Re: oczywiście że istnieją ale kij ma dwa końce IP: *.e-wro.net.pl 27.05.06, 19:49 a gdzie mozna kupic taka wanne?????jest jakis sklep we wrocławiu?????wszystko ma swoje plusy i minusy:):):)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz28 Re: czy istnieją wanny 30.05.06, 15:31 czyzby nikt nic nie wiedział na ten temat?????szkoda bo mi naprawde zalezy na tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emusia Re: czy istnieją wanny IP: *.echostar.pl 30.05.06, 18:20 istnieją.. kolor jest na zamówienie.. nawet gdzieś dzisiaj widziałam.. www.bartico.pl/Lazienki/artykuly/wanny_akr/owal3.htm# tu przy pierwszej wannie w "delate" jest cena za kolor i za zwykłą wanne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: czy istnieją wanny IP: 80.54.200.* 30.05.06, 19:59 Sproboj w CERMAGU. Firma KOŁO ma kolorowe wanny i chyba POOLSPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emusia Re: czy istnieją wanny IP: *.echostar.pl 30.05.06, 20:42 www.hydropartner.com.pl/ wlasnie szukam wanny i akurat tu weszłam.. ale na innych stronach też widziałam kolorki Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz28 Re: czy istnieją wanny 30.05.06, 21:39 dzieki dzieki dzieki, wielkie dzieki, bo juz zwątpiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś