Dodaj do ulubionych

stolarz warszawa - szukam

IP: *.jmdi.pl 21.07.06, 08:57
witam!
macie super stolarza, godnego polecenia? bede meblowac cale mieszkanie i
szukam fachowca. meble w kuchni w stylu retro drewniane, oscieznice do drzwi
szerokie drewniane, w scianie miedzy kuchnia a salonem chce okno z
okiennicami, szafy itd. macie kogos dobrego dajcie znac, interesuje mnie tez
cennik i okres wykonania,
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: stolarz warszawa - szukam IP: *.chello.pl 22.07.06, 14:30
      witam
      znam stolarza godnego polecenia. mogę podać namiar na priv
      robił u mnie meble kuchenne i szafę, teraz robi schody u znajomego .
      myślę że warto z nim współpracować.
      • Gość: fuks Re: stolarz warszawa - szukam IP: *.jmdi.pl 22.07.06, 20:27
        poproszę o kontakt na malgoniag@poczta.fm
        :)
        jak również o bliższe informacje, jakie meble ci robił i jaką szafę.
        oraz wszystko, co możesz napisać, żeby mnie zachęcić, by skorzystać z jego
        oferty ;)
        pozdr i czekam na mail
    • Gość: ala.sosnicka@gmail Re: stolarz warszawa - szukam IP: *.warszawa.supermedia.pl 10.10.14, 11:50
      Szukam stolarza w warszawie, proste półki na książki, dwie szafki łazienkowe.
    • kinka75 Re: stolarz warszawa - szukam 11.10.14, 18:21
      Proszę o podanie kontaktu do Pana. Czy ma Pan wolne terminy, aby ukonczyc kuchnie i lazienke oraz 2 szafy( hol i sypialnia )w tym roku?
    • Gość: Marek G. Re: stolarz warszawa - szukam IP: *.opera-mini.net 02.12.14, 22:55
      Aniu, ja korzystałem! Bardzo solidny,terminowy stolarz. Mają bardzo rozsądne ceny, a do tego wykonane meble są naprawdę świetnej jakości. Poza tym są bardzo sympatyczni :)
    • kozica33 Re: stolarz warszawa - szukam 05.08.15, 20:57
      Ja z kolei z serii nie polecam....
      Nie wiem jak całość ABC Kuchnie.pl (wykonawcy itp.), ale fatalną opinię firmie wystawił pan Kamil, czyli osoba odpowiedzialna za projekt, wycenę i podpisanie umowy. Miesiąc ustaleń, dwa bezpośrednie spotkania zakończone wyceną oraz ustaleniem terminu montażu, po wielu nieudanych próbach kontaktu z panem Kamilem zaskutkowały krótką zwrotną informacją mailową(!), że firma ma inne ważniejsze projekty i wobec tego nie może się podjąć realizacji. Kompletny brak profesjonalizmu i lekceważące podejście do klienta. Nie polecam!
    • pawelpawezka Re: stolarz warszawa - szukam 26.11.21, 12:18
      Na pewno nie polecam linea concept, firma działa również w Warszawie i zajmuje się głównie wyłudzaniem zaliczek od Klientów. Nie dostarczają mebli, nie oddają pieniędzy, kontakt bliski zeru, a jak już odbiorą telefon to zawsze coś obiecują - i na tym się kończy. Omijać szerokim łukiem Macieja S. oraz Adriana T. Sprawa na policji i prokuraturze, ale "panowie" nadal działają i wyłudzają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka