Gość: LadyBlue IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 18:30 czy któraś z pań na forum używała może tej linii? jeśli tak to prosze o komentarz - chce kupić to jako prezent ale nie wiem czy warto. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: Dermika - seria IP: *.provider.pl / *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.05.02, 10:15 to seria dla cery mocno dojrzałej, miałam próbki maseczki-kremu na noc pod oczy- naprawdę rewelacja, wygładzenie, po prostu super. ale krem maska nawilżajaca, jest po prostu strasznie tłusta, źle się rozprowadza i źle wchłania a potem świeci okrutnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: Dermika - seria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 10:23 nikt nie używa? szkoda, liczyłam na Wasze opinie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Dermika - seria IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 12:02 No dobra, miałam tonik - ładny zapach ale szklana butelka (absurd), krem-maskę pod oczy - dobrze nawilża ale do uzycia tylko na noc bo jest dość tłusty, i koktajl jakiśtam do nakładania na krem ale go nie uzywałam na razie bo jakoś tak wyszło. Tylko że krem mi zjełczał więc musiałam go wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikcia Re: Dermika - seria IP: *.pl 15.05.02, 18:41 Moja Mama używa i chwali. Tylko, że ona ma b.suchą cerę (aż chorobliwie jak dla mnie!!) i jak tłuste to jej zbytnio nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
isia67 Re: Dermika - seria 16.05.02, 17:32 Krem maska pod oczy jest OK, ale raczej dla skóry dojrzałej i tylko na noc, bo tłuste niemiłosiernie. Młodsze mogą sobie pozwolić od czasu do czasu (taki mały remoncik np. po zimie). Używałam też "koktajlu jakiegoś tam" do nakładania na krem i moim zdaniem jest w porządku. Wygładza, twarz robi wrażenie wypoczętej. Dobre na wyjście (może to następca maseczki bankietowej) Odpowiedz Link Zgłoś