Gość: kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:29 Co sądzicie o tej firmie i jej produktach a w szczególności o zlewozmywakach z pyragranitu. Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepremo Re: Zlewy granitowe ( pyragranitowe) firmy Pyrami 07.09.06, 16:30 mam taki zlew pyragranitowy wg mnie nie różni się niczym od innych firm, za to ma 5letnia gwarancję i jest tańsze od konkurencji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lepremo Re: Zlewy granitowe ( pyragranitowe) firmy Pyrami 07.09.06, 16:31 mam taki zlew pyragranitowy wg mnie nie różni się niczym od innych firm, za to ma 5letnia gwarancję i jest tańsze od konkurencji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Zlewy granitowe ( pyragranitowe) firmy Pyrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:23 jestem posiadaczka takiego zlewu, jest super, kolor grafitowy prawie czarny , nie widac na nim sladów urzyteczności, zarysowan itp. łatwy w utrzymaniu - przecieram go tylko woda z płynem do mycia naczyn Odpowiedz Link Zgłoś
qr700 Re: Zlewy granitowe ( pyragranitowe) firmy Pyrami 11.09.06, 23:13 Nie jest to np. Blanco ale jakość dość dobra i ciekawa kolorystyka. Mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś