laura_1 09.09.06, 22:52 jak w temacie. Czy komuś z Was udało się zmieścić wannę w miarę normalnych rozmiarów do tak małej łazienki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: wanna w 3m. łazience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:48 ja mam łazienkę 3,2, kwadrat 1,8 na 1,8 i szczerze mówiąc nie udało mi sie, w jednym kącie jest wc w drugim kabina w trzecim pralka a nieopodal czwartego umywalka. Chyba że nie będziesz miała pralki w łazience Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: wanna w 3m. łazience IP: *.promax.media.pl 11.09.06, 21:38 a mi tak. wanna asymetryczna 140x90, normalny wucecik i 50 cm umywalka z półpostumentem oraz pralka 3,5 kg szerokość dokładnie 32 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
d95 Re: wanna w 3m. łazience 12.09.06, 02:37 a mnie udalo sie zamontowac wanne, kabine, wc podwieszany i umywalke na 3,4m2 :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
laura_1 Re: wanna w 3m. łazience 12.09.06, 22:33 U mnie pralka będzie urzędować w kuchni, kabina wyjedzie na śmietnik, a wc będzie podwieszane żeby zajmowało jak najmniej miejsca. Za to wanna będzie prostokątna. Ogólnie rzecz biorąc hydraulik złapał się za głowę, bo będzie musial od nowa prowadzić rury... Miałam nadzieję, że zamieścicie zdjęcia Waszych łazienek, bo ja mam słabą wyobraźnię przestrzenną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś