jotemka 19.09.06, 20:22 Mam białe kafelki i fugi pomalowane olejną, pomarańczową farbą. Czy ktoś zna patent na zmycie tej farby i doprowadzenie fug do porządku? Będę baaardzo wdzięczna za odpowiedź! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosik Re: Pomalowane fugi - czym zmyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:57 rozpuszczalnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Pomalowane fugi - czym zmyć? IP: *.aster.pl 21.09.06, 18:56 moze fugi lekko wyskrobać i jeszcze raz zrobic te fugi.. czyli wypelnić między płytkami tym materiałem do fug.. nie wiem czy pomysł trafiony ale może warto sprawdzić.. Odpowiedz Link Zgłoś
jotemka Re: Pomalowane fugi - czym zmyć? 21.09.06, 20:58 No, najpierw spróbuję ropuszczalnikiem, a potem będę skrobać :) Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pomalowane fugi - czym zmyć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:36 A ja zrobiłem myk jakich mało;-) Jeśli chcesz mieć super białe fugi (niestety tylko taki kolor jest dostępny) pomaluj je korektorem:-) Może to dziwnie brzmi ale spróbowałem i już mija 2 rok i wciąż wyglądają świetnie:-) - Polecam Odpowiedz Link Zgłoś