iwomaz 25.09.06, 15:53 kochani gdzie udac sie po kuchnie???moze macie doswiadczenia ze sprawnym, niedrogim projektantem i producentem mebli kuchennych...licze na wasza pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwomaz Re: kuchnia 26.09.06, 09:21 jestem z warszawy...wiem ze tu wybor jest ogromny ale chcialabym cos poleconego i sprawdzonego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kuchnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:37 i czyz to nie jest intrygujace, ze ten sam superuczciwy superstolarz jest polecany szczerze i z czystym sumieniem juz po raz ktorys (nr znam juz na pamiec :)), ale za kazdym razem przez inna osobe? moze jednak wiarygodniej by bylo polecac sie pod tym samym nickiem? bo tak - to jakos tak glupio. nikt nigdy dwa razy slawka nie polecil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: kuchnia IP: *.kablowka.waw.pl 26.09.06, 20:52 Wyjasnienie dla goscia m: Szkoda, ze od razu na sile ktos chce znalezc jakis podstep, ale widac sam po sobie osadza.... A w ramach sprostowania-ten sam stolarz robil u nas na osiedlu wiele roznych mebli w nowo oddanych mieszkaniach (z polecenia). Jak dotad wszyscy sa bardzo zadowoleni, dlatego tez polecamy tego pana i z tego co wiem nadal prowadzi swoja dzialalnosc z powodzeniem. Jest nas spora grupa mieszkancow, niektorzy z nas czytaja to forum i maja rozne nicki. Chyba udzielanie sie na tym portalu, nie jest zabronione, zwlaszcza ze nikt nikogo do niczego nie zmusza! P.S Gratuluje dobrej pamieci i wspolczuje podejrzliwego charakteru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kuchnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:14 jesli tylko jest tak, jak piszesz - zwracam honor i przepraszam. dziwi mnie po prostu, ze ta sama osoba nie chce tego pana polecic po raz drugi w innym watku. przeciez nie macie dyzurow na forum, prawda :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: kuchnia IP: *.kablowka.waw.pl 26.09.06, 21:31 Dokladnie jest tak jak bylo napisane. Pisze ten, kto jest na forum i ten kto ma na to ochote a poza tym chyba nie musze sie tlumaczyc, zwlaszcza ze nic zlego nie robie. A tego typu insynuacje moze warto zostawic na cos innego? Zwlaszcza, ze Tobie chyba nie szkodze, ani tez nikomu innemu, w koncu to forum jest tez po to, by dzielic sie swoimi doswiadczeniami?! P.S Moze warto czasami uwazniej czytac, by potem sie wypowiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
dembski.pl Re: kuchnia 26.09.06, 20:59 Jak najdalej od Warszawy. Cena wprostproporcjonalnie spada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: kuchnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 08:35 to zaczy ze w szczecinie meble są najtańsze? a dlaczego ? transport jest za darmo? dla klienta moze tak ,ale i tak wlicza mu w cenę mebli a producent ? jak dojedzie na pomiar ,kika razy na konsultacje i zgodnienia potem przywiezie meble ciekawe dlaczego miało by byc taniej? ale jest na pewno smieszniej jak trzeba np coś dowieść lub dociąc blat albo jak trzeba np poprawic szafkę ( przez pomylke projektanta) wtedy poprawki ciągne sie miesiącami bo producentowi nie opłaca sie jechać z duperelką ale ta duperelka to jest dla niego ,nioe dla własciciela kuchni i wtedy jest bal radzę wziąc to pod uwagę acha ,zeby nie było z warszawy do sczeciena tez sie nie opłaca wozić Odpowiedz Link Zgłoś
dembski.pl Re: kuchnia 27.09.06, 13:03 nie wiem jak jest w szczecinie, ale wiem jak jest w Warszawie:) I jak ja traktuje klienta, obojętnie skąd jest I jak się podpisuje:). A czasami jak się kończy premiera w teatrze to publika krzyczy: autor, autor, autor, ale tylko czasami... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majkavel Re: kuchnia 26.10.06, 21:55 osobiście doświaczenia nie mam zbyt wielkiego, szukała po studiach i sklepach aż w koncu skorzystała z poleconej ekipy projektującej i montującej kuchnie. w razie potrzeby służę większą ilością informacji (mogę podesłać kilka fotek lub jakiś namiar). powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nigdy_wiecej_nataly Re: kuchnia 22.11.06, 00:24 Zdcydowanie odradzam, dobrze im wychodzi tylko branie kasy. Zamówiłam tam 2 szafy i obie są zrobione byle jak. Montaż miał być zakończony przez 2 dni, a ciągnęło się sporo dłużej, bo ktoś się pomylił i zamówił za małe półki. Kompletna paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
nigdy_wiecej_nataly Re: kuchnia 22.11.06, 00:33 monia dlaczego raz jesteś monia a za chwile nataly? Odpowiedz Link Zgłoś
11anetagaski Re: kuchnia 11.01.15, 22:50 Witajcie ja polecam kuchnie na wymiar i robia nam taka jaka chcemy .mi robil pan michal doradzil wytlumaczyl rozrysowal .wyszla super polecam jego tel 790 899 070 Odpowiedz Link Zgłoś