IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 17:08
czy mógłby ktoś, kto zna sprawę, napisać, czy autobusy będą jeździć zgodnie z rozkładem? jak długo, czy jest przewidywana zmiana? chodzi mi o to, czy wśród pracowników (czy też zleceniobiorców) coś słychać na ten temat? pytam, ponieważ dziecko dojeżdża autobusem do szkoły, nie wiem, czy mam się starać o jakiś inny transport dla niego czy narazie będzie bez zmian
Obserwuj wątek
    • Gość: prz Re: autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 17:41
      przyłączam się, czy trzeba kasować bilety?
      • Gość: marecki Re: autobusy IP: *.180.11.19.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.11, 19:45
        jak kupujesz pieczywo,to tez pytasz czy musisz placic IDIOTO
    • Gość: s..h Re: autobusy IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 08.11.11, 19:53
      zamiast pisać takiego bzdeta trzeba było w pajacyka kliknąć, więcej pożytku z tego by było.
    • Gość: Zbych Re: autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 06:47
      Na razie bez zmian ale planuje się redukcję wozów z 64 do 53 więc jakieś kursy pewnie potną, ale co i jak zwykli śmiertelnicy jeszcze nie wiedzą. Nie wiadomo też kiedy to nastąpi, ale myślę że najwcześniej w grudniu lub styczniu. MPK jako takie będzie normalnie kursować do końca marca.
    • Gość: Mała Mi Re: autobusy IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.11, 09:28
      moje dziecko również dojeżdża do szkoły komunikacją mpk, dlatego mogę smiało stwierdzić, że autobusy mpk już OD DAWNA NIE JEŻDŻĄ ZGODNIE Z ROZKŁADEM; te ich plus minus 2 minuty niepunktualności przeciągają się do 5-7 a nawet 10 minut spóźnienia, o ile np autobus w ogóle nie wypadnie z trasy;
      • Gość: Karol Re: autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 18:47
        No przy takich brakach w taborze i takie sytuacji do jakiej doprowadziły władze spółki to niema co się dziwić, zajechali firmę do cna, jedyna nadzieja w nowym przewoźniku.
        • Gość: oko Re: autobusy IP: *.play-internet.pl 10.11.11, 19:10
          Dogadajcie się w kilka osób z busiarzami. Albo zaczynamy się przestawiać powoli na transport konny, bo już nam robią dobrze Pełowcy z podwyzszeniem akcyzy na paliwa płynne. Jeszcze złotówka do góry na lirze i mi przestaje sie opłacać jeżdzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka