Gość: lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:05 czy ktos zna te pralko-suszarke i moze cos o niej napisac "Ariston AMXXF 149"..dziekuje z gory za uczciwe opinie.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia2002 Re: pralko-suszarka 26.10.06, 17:14 Czesc! mnie tez interesuje ta machina.Moze ja juz kupilas?To podobno nowosc na rynku,to dlatego nikt sie nie odzywa.Tez ciekawa jestem jak sie sprawuje,czy nie gniecie rzeczy,nie niszczy itd.Czekam na odpowiedz.Pozdrawaim.KAsia2002 Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: pralko-suszarka 28.10.06, 23:44 No własnie zerknęłam sobie na parametry: pranie 7 kg, suszenie 5 kg. Super! Mnie co prawda wystarcza zwykła parlko-suszarka (5kg/2,5 kg), ale jak juz ktos wynajdzie pralko/suszarko/prasowaczkę to dajcie znać :-) Nie zrozumcie mnie źle, pralko-suszarki to fajne sprzęty, no ale nie wymagajmy, że po włożeniu koszuli w postaci "kłębka" wyjmieny ja wyprasowaną :-) A może jednak postep technologiczny jest szybszy niz myslę? Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: pralko-suszarka 27.10.06, 21:36 od 3 lat mam pralko-suszarke Candy Alize AL.CB 8.44, moja Mama ma poprzedni model od ponad 10 lat i tez jest zadowolona.Fakt- z samej suszarki rzadko korzystam ale sie przydaje w najmniej oczekiwanym momencie:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: pralko-suszarka IP: *.aster.pl 29.10.06, 19:02 Ja mam od kilku lat pralko-suszarkę Ariston Margherita 2000 i bardzo jestem z niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: pralko-suszarka IP: 195.245.204.* 30.10.06, 10:43 Jesli chodzi o Aristona AMXXF 149 www.hoopla.pl/product_info.php/pid/7412/Pralko-Suszarka_Ariston_AMXXF_149_z_Funkcja_Super_Wash/ to szczerze powiem, ze bardzo dobrze zostala przyjeta przez rynek,tak ze w naszych hurtowniach towar jest narazie niedostepny. Reklamacji i uwag nie bylo negatywnych. Jak generalnie kazda pralko suszarka nie mozna oczekiwac ze ubrania beda 'wyprasowane', jakies zagniecenia zawsze sie pojawia. Mniejsza ilosc zagniecen, mniej wilgosci zapewniaja suszarki, ale to pomysl dla tych, ktorzy maja wiecej przestrzeni do zagospodarowania. Polecam uwadze rowniez inne modele Aristona: www.hoopla.pl/product_info.php/cid/109_144/pid/4404/AGD/Suszarki_i_pralko-suszarki/Pralko_-_Suszarka_Ariston_AMD_129_Z_Technologia_Sensor_System/ Ariston/Indesit plasuja sie zdecydowanie dobrze jesli chodzi o jakosc/cena. Pozdrawiam Product Manager Odpowiedz Link Zgłoś