dawidu 18.10.06, 18:57 zaczynam urzadzac kuchnie (1,5 x 2,5m) otwarta na salon. jakie meble kuchenne doradzacie? bylem nastawiony na black red white, ale ostatnio znajomi odradzali, ze wzgledu na awaryjnosc... any idea? bede wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: perfectoffice Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.aster.pl 18.10.06, 22:17 Witam Proponuję kontakt!Wiele lat praktyki"dosłownie w serwisach firmowych",teraz prywatna firma z wieloma zrealizowanymi projektami,ciekawe rozwiązania zabudów itp.Zapraszam do współpracy ! biuro@perfectoffice.com.pl KONKURENCYJNE CENY! Odpowiedz Link Zgłoś
rroobbii Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 19.10.06, 04:34 wyślij projekt orientacyjny na email, oraz czego oczekujesz w nich. Np. fronty Mdf czy drewniane, szuflady blum lub hettich, carga itp to przedstawię ci kosztorys. Mogę ci przedstawić orientacyjny kosztorys np. fronty MDF firmy Restol, blat 28mm oraz proste szafki w standardowym osprzęcie, taka propozycja zamkneła by się w cenie około 900 zł za 1mb tj. szafki dolne i górne. To kosztorys na próbę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ewaktw Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 19.10.06, 10:34 Polecam Wolsztyńską Fabrykę Mebli. Świetna jakość i dobre wzornictwo. Na stronie www można obejrzeć co proponują. Mają meble w różnych grupach cenowych w zależności od materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 27.10.06, 17:01 dziekuje ewaktw. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: owca Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.zab.zigzag.pl 18.01.07, 11:58 a robią też meble drewniane? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 25.10.06, 16:06 nie rozsmieszaj mnie kuchnie urzadzasz za co???? za zasilek? black red white .. he he .. a to dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 27.10.06, 17:02 znamy sie? jestes na zasilku? bo chyba pomyliles adresy. anonimom mowimy stanowczo nie. get lost. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani !nigdy red black white! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:27 mam same traumatyczne przezycia z ta firma. Niekompetentni (kazali mi kuć sciany zeby im sie 'projekt' zmiescil)nieterminowi (zakonczyli prace po 4 podjazdach czyli po 3 miesiacach) no i wszystko jest krzywo!!!!ale nie mam juz sily. wszystkim odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: !nigdy red black white! 27.10.06, 17:00 dzieki wielkie ani. serdecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
danusiaole Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 25.10.06, 21:52 hej, zobacz sobie stronę extrameble.com, mają przystępne ceny i chyba największy wybór frontów bo sami je produkują Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: autor nie moze być?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:26 sami robia fronty z DRE?? a to oszusci i na stoenie maja zdjęcia SCAVOLINIGO to tez ich produkcjia?? skończ te bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc21 Re: nie moze być?? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 26.10.06, 13:48 oj nieladnie dawidu ludzie chca ci pomoc a ty im ze bzdury pisza? a jaka pani placi tym razem za kuchnie he??? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: nie moze być?? 27.10.06, 16:59 jeszcze zebym to ja pisal... think b4 u write sth... anonimy sie nie licza. anonimom mowimy nie. cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: nie moze być?? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 30.10.06, 12:08 jak sie anonimy nie licza to co sie tak denerwujesz he? nie, juz nic wiecej. utrzymankom kobiet mowimy nie. nara Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: nie moze być?? 02.11.06, 07:49 ANONIM think b4 u write sth... do not b pathetic. wylewasz prywatne zale (??? cos ci zrobilem???) na forum o kuchni???!!! to dopiero musza cie dreczyc frustracje. nie zazdroszcze. ale to zly adres. pewnie sie zdziwisz, ale utrzymuje sie sam. zupelnie niezle. i nie narzekam. a ty masz problemy z mezczyznami, czy z kobietami? u better think b4 u write sth. Odpowiedz Link Zgłoś
hany81 Re: nie moze być?? 10.11.06, 11:43 Posłuchaj koleś!!! Prywatne teksty załatwiaj inną drogą . nie błaźnij się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: nie moze być?? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 13.11.06, 13:58 nie wiem koles do kogo piszesz to nie sa prywatne sprawy tylko ostrzezenie dla panien ktore dawidu wyszukuje przez neta i oszukuje ... a sam dawidu sie jakos zmyl z forum ciekawe dlaczego pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: nie moze być?? 14.11.06, 18:58 ewa, think b4 u write sth. zenujace i zalosne. paranoje twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: nie moze być?? 14.11.06, 19:00 BTW. ewa/anonim nie jest panna, wiec nie wiem, dlaczego ostrzega panny. no i lubi prac swoje zale w publicznej kuchni. zal czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu brudno w kuchni, trzeba posprzatac... 14.11.06, 19:18 Panstwo wybaczy, ze wdalem sie w te pyskowke ponizej (mam nadzieje, ze zostanie wycieta w pien przez odpowiednie tutejsze sluzby), ale to, co wyczynia kolezanka anonim, to najwyrazniej wplyw seksistowskich oparow brytyjskiej mgly. w kazdym razie - nie mnie stawiac diagnoze, specjalista nie jestem. inni specjalisci, jak widac, nie dali sobie jeszcze rady z kolezanka anonim. to moj ostatni post na tym watku - za wszelkie rady dotyczace KUCHNI bardzo dziekuje. ciekawskich i ciekawych( wszelkie marcysie2000, kimkolwiek sa, takze) tego, o co moze chodzic kolezance anonim zapraszam do korespondencji poza forum o kuchni i innych mebelkach (kolezanka anonim sobie z ta funkcja w internecie jeszcze najwyrazniej nie radzi i pisze gdzie popadnie, czy raczej - gdzie jej sie uda...). moze warto utworzyc forum wsparcia dla anonimow? ja sie nie pisze, ale ktos moze poczuje powolanie... kolezanko anonim - prosze sie zastanowic i dobrze rozwazyc, gdzie szukac pomocy w tej przykrej dolegliwosci. dawidu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: nie moze być?? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 16.11.06, 11:01 jaka ewa kolo? cos ci sie chyba pomylilo nie wiem po czym wnosisz zreszta niewazne nie chce mi sie z toba gadac. mysle ze jestes wielka plama na honorze wszystkich facetow. grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 27.10.06, 17:03 dziekuje danusiaole. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_filona Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 28.12.06, 20:40 Witam, czy mogłabys określic mniej więcej, co znaczy dla Ciebie określenie "przystępnych cen"? Ponieważ dla niektórych to będzie 15 tys. a dla niektórych 9 tys. czy 5 tys. Jestem świadoma, że cena zalezy od materiału z jakiego wykonuje się kuchnię, ale taka cena orientacyjna. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo stronka zrobiła na mnie duże wrażenie. Dziękuje bardzo i pozdrawiam Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
crazzy_b Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 28.12.06, 23:38 Mam w kuchni meble firmy ELPRIM-WIKA i zamawiałam ją w sklepie w Grodzisku Maz. Podaję Ci telefon 0-22 724-04-66 .Polecam Ci ten sklep, bo właściciele mają świętą cierpliwość do swoich klientów.Wszystko godzinami tłumaczą i odpowiadają nawet na durne pytania,a są tańsi niż Warszawa. Mają niesamowity wybór kolorów frontów w lakierach.Ja zrobiłam sobie w lakierze mat kolor groszku taki żółto-zielony na perłowym korpusie i z dobranym do tego blatem i zlewem.Moja kuchnia jest od Twojej ciut większa i kosztowała mnie ze wszystkimi bajerami wyposażenia szuflad 6,5 tysiąca.Lodówka i kuchnia jest nie zabudowana. Mają też mnóstwo frontów z drewna i płyt MDF i laminat.Fajne są też naturalne okleiny egzotyczne ale te są juz sporo droższe ale też śliczne. Zdjęć Ci nie wyślę,bo nie mam aparatu cyfrowego, ale ELPRIM-WIKA jest w internecie i możesz tam zobaczyć co robią, ale uboga jest ich strona w stosunku do propozycji.Mają dużo nowości. Dodam jeszcze,że dla mnie była ważna jakość szafek, a nie tylko frontów.Robią naprawdę solidne i porządne z grubej płyty. Polecam i producenta i sprzedawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
majkavel Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 26.10.06, 21:21 też myślałam o BRW, ale trochę ostudziła mnie opinia o nich no i czas realizacji (w Warszawie ponad 3 m-ce). W efekcie zdecydowałam się jednak na poleconego "człowieka o kuchni" ... i nie żałuje, jestem bardzo zadowolana :). Jakby coś mogę podesłać zdjęcia czy namiary. powodzenia w poszukiwaniach :) majka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yvoncia1 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.iim.pl 27.10.06, 10:37 Witam Tez poszukuje firmy robiącej meble kuchenne, jak możesz podesłać mi na meila zdjątka i namiar no i cenę jaka wyszła będę wdzięczna yvoncia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 27.10.06, 17:00 dziekuje. majkavel. chetnie obejrze zdjecia. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paga30031 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 31.10.06, 19:38 witam, czy możesz mi przesłać dokłaniejsze dane/kontakt człowieka od mebli oraz zdjęcia jego zrealizowanych projekrtów. Odpowiedz Link Zgłoś
thegw Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 06.11.06, 16:51 Hej! Jak mozna, to tez poprosze o jakies namiary, ew. zdjecia tez, na maila wypiorkiewicz@o2.pl Dzieki! thegw Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 20.11.06, 02:22 poproszę jakies info na gazetowego!!! Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kinia Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 13:25 To ja poproszę zdjątka, namiary i cenę - na adres kborowiak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jurek Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: 217.17.45.* 27.10.06, 14:37 Moge polecic stolarza-wykonuje rozne meble na wymiar, jak dotad wszyscy sa b.b.b.zadowoleni (na osiedlu robi kolejne mieszkanie). Ceny i terminy ma konkurencyjne (sprawdzilem) a wykonanie b. dobre. Kontakt: slak3@tlen.pl tel 0- 607-975-577 Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 27.10.06, 17:02 dziekuje, jurek. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 27.10.06, 18:06 mam kuchnię od GAWINA i polecam. co do BRW to wiele osób chwali wlaśnie ich kuchnie, bo resztę mebli gani. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 31.10.06, 09:09 dziekuje sotie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tobi00000 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:27 Mam kuchnię z firmy GAWIN. Mają swój salon naprzeciwko Ikea na Targówku. Robią projekt za 100zł. Można spokojnie zamówić. Polecam serię PLANO. Bardzo ładnie wygląda. Samodzielnie można zamontować. Ja mam 13 szafek, blaty, formatkę nad szafkami, 4 halogeny i zapłaciłam 4 tys. Moja kuchnia ma 10m kw. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 31.10.06, 09:08 dziekuje tobi. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.crowley.pl 30.10.06, 14:37 Proponuję firmę która robi na wymiar meble kuchenne , super .!!!! moim znajomym wykonali zestawy kuchenne wspaniale. Tel.022-864-65-71 Warszawa, ul.Pstrowskiego 10A . email eurodom5@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 31.10.06, 09:07 dziekuje anna. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zorba Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: 213.25.48.* 31.10.06, 12:48 A moze by tak IKEA?? Nikt na to nie wpadł?? Z gustem i na dłuugie lata. Porównajcie ceny, tam naprawdę nie jest bardzo drogo. A szwedzka jakość mówi za siebie.Gdzie dadzą wam 10 lat gwarancji!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: autor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 01.11.06, 15:50 hej ZORBA, problem w tym, ze IKEA nie zrobi Ci mebli na wymiar. tam tylko FORMAT. a 10lat gwarancji? fakt. ale to moze byc rownie dobrze jedynie niezly wabik. fakt faktem - IKEA to w wiekszosci przypadkow solidna sprawa. no ale meble sformatowane. oraz oczywiscie, ze KTOS pomyslal o IKEA ;) dzieki za post. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:30 Witam. Ja robiłam sobie w żyrardowie w studiu Holman Kuchnie. Maja strone w internecie . Jestem zadowolona . Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 01.11.06, 15:53 dziekuje Marta. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: autor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6667 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 03.11.06, 10:12 Polecam firmę z Warszawy, która u mnie robiła meble na zamówienie, również kuchnię. Nie mają studia, ale mnie to nie przeszkadzało, polecił mi ich znajomy. Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia i namiary na e-mail. Pozdrawiam, Robert Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 03.11.06, 10:35 ja bardzo proszę, na maila gazetowego. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:20 Ja polecam firmę nataly z ursynowa , zobaczcie galerię na ich stronie , www.nataly.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maly_wawa4 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 20.11.06, 11:55 Większość skopiowana z katalogów oraz stron internetowych i czym tu sie chwalić? Też dałem się na to nabrać, nawet nie tak dawno. Ich wykonawstwo to koszmar, jedna wielka pomyłka. Co chwilę się okazywało, że się pomylili przy zamawianiu, albo zamówili nie to, co trzeba. Właściciel tylko szukał winnych (zamiast spojrzeć na siebie) i stroił głupkowate miny. Nie chcę nigdy więcej słyszeć o Nataly. Były klient Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nataly Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.chello.pl 26.11.06, 18:57 Ty były kliencie nazywasz się chyba Andrzej a firmujesz firmę Andoor która ma MOJE zdjęcia na swojej stronie . Wszystkie zdjęcia są z wykonanych prac i nie tak jak u Ciebie ściągniete np z Raumplusa . Zresztą swego czasu niestety musiałeś wylecieć z mojego montażu za niechlujne wykonawstwo i palenie papierosów przez większość dnia . Klienci nie mogli patrzeć na Twoją pracę . Odpowiedz Link Zgłoś
maly_wawa4 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 29.12.06, 15:23 Posłuchaj cwaniaczku z Nataly, nie znam firmy Andoor, natomiast znam ciebie i twojego pracownika, niejakiego Mario (straszny niechluj). Wiem już teraz, skąd pochodzą paszkwile na temat tej firmy, dałem się na to nabrać niestety. Mam do zrobienia parę rzeczy i napewno nie przyjdę do ciebie pieniaczu i partaczu, tylko właśnie zadzwonię do firmy Andoor. Mają na swojej stronie kilka zdjęć z Raumplusa i co z tego? Policzyłem - jest to zaledwie 7 spośród 77 zdjęć Piszą o tym otwarcie, a dyrekcja Raumplusa wyraża się o tej firmie bardzo pochlebnie. Czym ty się możesz pochwalić - drzwiami Senatora, które wypadają, a reklamacje olewasz ..... , zdjęciami wątpliwej autentyczności czy głupkowatymi nimami, jeśli coś nie pasuje? Jak dotąd nie zauważyłem nic innego. Pozdrawiam Robert K. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nataly Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.chello.pl 30.12.06, 14:16 Słuchaj , chyba się trochę zagrzałeś i wcale się nie dziwię bo od mniej więcej roku reklamujesz firmę andoor na forum także sam pewnie w niej robisz , z resztą jesteś dosyć dobrze poinformowany o tej firmie. < Już kilkanaście szaf chyba masz w domu bo i Andoor i ja ( podobno ) robiłem u ciebie ,śmieszny jesteś pieniaczu i wylewasz znowu swoje żale na forum . I nie mów do mnie cwaniaczku bo zapewne się nie znamy . Poza tym nie mam żadnego pracownika o imieniu Mario , a paszkwile i bzdury są tylko wypisywane przez ciebie . Także dalej reklamuj firmę Andoor żebyś miał pracę . Odpowiedz Link Zgłoś
maly_wawa4 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 03.01.07, 03:02 Coś kiepsko u ciebie z liczeniem i kalendarzem. Proponuję najpierw skończy kurs podstawowy z matematyki, to i błędów będziesz mniej robić przy pomiarach. Schowaj też słome, bo ci wystaje z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nataly mały IP: *.chello.pl 04.01.07, 22:43 Z tego co widzę to spać nie możesz po nocach i spamujesz ile wlezie , doliczyłeś się już tych szaf u siebie w mieszkaniu bo mówiłeś że ja robiłem i andoor kilka sztuk i on dobrze a ja kiepsko . Wielkie masz to mieszkanie , ale dziwię się skoro ktoś ci zrobił dobrze to po co " zamawialeś " u kogoś innego . Także spamuj bo tylko to wychodzi ci najlepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dorotag@gazeta.pl Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.chello.pl 05.11.06, 19:31 Będę wdzięczna za kontakt do takiej solidnej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 20.11.06, 02:28 i ja tez poproszę! Dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś
marin155 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? 06.11.06, 12:32 famabis.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewka Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.crowley.pl 07.11.06, 12:25 Polecam firmę stolarska która wykonuje super meble kuchenne i pokojowe na wymiar, Warszawa ul.Pstrowskiego 10A, tel. 022-864-65-71 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 09.11.06, 11:51 uuu.. wszystkie niewygodne wiadomosci usuniete :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia200 do Anonima 10.11.06, 02:12 mógłbyś odezwac sie do mnie na maila? to ważne. bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: do Anonima IP: *.range86-129.btcentralplus.com 10.11.06, 10:41 oki podaj maila Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nero Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.icpnet.pl 12.11.06, 23:58 Polecam www.dmplus.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej45 Re: MEBLE do kuchni - jaka firma??? IP: *.warpol.net 13.11.06, 07:47 Moi znajomi zamówili sobie kuchnie bezpośrednio u producenta, w Chobocie. Musieli się trochę najeździć, żeby zobaczyć ekspozycje (Fabryka jest jeszcze kawał za Sulejówkiem), ale z samej kuchni są zadowoleni. Jakość dobra i ceny do zaakceptowania. Sam będę urządzać nowy dom i chyba też się skuszę na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_n1 do Piotrka = nataly 29.12.06, 21:44 Piotrek albo jak wolisz nataly, przecież nie masz pojęcia o projektowaniu, nawet na produkcje materiałów nie potrafisz rozpisać dobrze. Musiałem to z ojcem robić za ciebie. A jeżeli nie miałem czasu i ty to robiłeś lub Mario, to montaż ciągnł się w nieskończoność, bo musieliśmy czekać na nowe elementy nieraz dość długo. Najlepiej czas mija wtedy przy papierosku i dobrej herbatce w oczekiwaniu na poprawione elementy do dalszego montażu. Człowieku, ty nawet blatów nie potrafisz zamówić, bo nie umiesz wyliczyć ile ich będzie potrzeba i o jakich wymiarach. Znam takich ludzi, którze w przeciwieństwie do ciebie nie mają z tym problemu i nie potrzeba czekać niewiadomo ile na blaty. Chyba klienci wreszcie poznali się na tobie, bo z nudów wypisujesz bzdury na forum. Ale to wcale nie pomoże tobie i firmie nataly. Ktoś tu pisze o wypadających drzwiach z szafy. Ma całkowitą rację, te twoje systemy są do niczego. Plastikowe czopiki łamią się już w czasie montażu (mieliśmy takie przypadki). To jest za słabe, żeby mogło funkcjonować. Nie pisz, że mnie też wylałeś za coś tam, twoje montaże były koszmarne i za mało płaciłeś, a mój samochód, to nie twoja prywatna taksówka bagażowa za friko. Znudziło mi się to i odszedłem, jak inni i wiem, że nawet Mario miał cie dość. Swego czasu ktoś mnie przed tobą ostrzegał, mówiąc, że masz za bardzo rozbiegane oczy ..... Miał całkowitą rację. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nataly do pawła = Andoor IP: *.chello.pl 30.12.06, 14:24 Coś Ci się chyba pomyliło , pewnie dalej pracujesz w andorze i znowu wypisujesz bzdury . Wiem że niestety jesteś uzależniony od swojego szefa i musisz pracować na jego montażach ale dziwię się ze każe ci wypisywać takie rzeczy na mój temat . Nikt nie mówił że praca ma być lżejsza od leżenia i na pieniądze trzeba uczciwie zapracować , także ja płacę tyle ile wychodzi za montaż bo to płacą klienci . Wasze stawki to chyba mogą obowiazywać w Anglii a nie w Polsce dlatego już razem nie pracujemy . Jakoś jak brałeś pieniądze za montaże to nie narzekałeś i dziwię się że teraz coś ci nie pasuje . Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_n1 Piotrek - Spamer 31.12.06, 11:24 Nic mi się nie pomyliło, wciskasz ludziom chłam i nie masz pojęcia o tej robocie. Z Andrzejem nie pracuje już prawie 2 lata, a ty nie dorastasz mu nawet do pięt. Tylko niedobrze mi się robi, jak widze twoje pseudoreklamy nibyklientów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nataly paweł -spamer IP: *.chello.pl 01.01.07, 18:49 Znowu nie wiesz o czym mówisz bo jesteś tylko zwykłym monterem , także dostajesz rysunek i to wszystko , jak się spamuje to się dowiedz od swojego kolegi bo on wie najlepiej jak to się robi i co chwila niby klienci wypowiadają sie na temat " jego " roboty . I nie oceniaj mnie jak nie wiesz co robię i jaki jest tego efekt . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paskudnik co to za pieniacz z tego nataly? IP: *.acn.waw.pl 02.01.07, 02:35 Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_n1 nataly = monia 02.01.07, 10:38 No właśnie uczę się od ciebie spamerze nataly vel monia vel monia96 .... Będąc monterem przynajmniej coś potrafię zrobić, w przeciwieństwie do ciebie. Sam nie złożysz najprostszej szafki, bo nie potrafisz i nie masz czym. Jeżeli już piszesz o stawkach angielskich, dlaczego nie wspominasz o swoich księżycowych cenach? Jak się nie ma samochodu dostawczego i narzędzi, to trzeba za to wszystko niestety zapłacić wynajętej ekipie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nataly paweł-mały wawa - itd - andoor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:42 Niestety jesteś kiepsko poinformowany , bo akurat mam swoją ekipę montażową , samochód i narzędzia najlepszych firm . W przeciwieństwie do ciebie nie muszę montować bo mam dodatkowo dwie ekipy montażowe które o niebo lepiej montują od ciebie . Księżycowe ceny to akurat wy macie , sam wspominałeś i na forum także klienci że kolega sypie ceny z nieba a teraz go wychwalasz pod niebiosa . Odpowiedz Link Zgłoś
david7777 Re: nataly 02.01.07, 17:20 Człowieku opamietaj się wreszcie, gdzie ty widzisz, żeby "pawel" wychwalał kogokolwiek? Czytać nie potrafisz czy jak!!! Jak dotąd widze tylko mocno zaawansowane samouwielbienie u ciebie właśnie. Uważasz, że jesteś naj..., a cała reszta może co najwyżej sprzątać u ciebie, o ile łaskawie pozwolisz. Jeśli zaś o cenach mowa, to najdroższy punkt w Jupiterze jest jakieś 20% tańszy od ciebie, o czym miałem okazję się osobiście przekonać. Przestań więc się ośmieszać i zamilcz wreszcie "mały wielki człowieczku"! Strone masz nieciekawą, właściwie to samo przez to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nataly dawidzie IP: *.chello.pl 04.01.07, 22:39 Dawidzie nie włączaj się w dyskusję jak starsi rozmawiają , większość moich klientów jest bardzo rozeznana w cenach i w Jupiterze i w innych miejscach , ja również znam te ceny i pomyliłeś się . Akurat nie w tą stronę jeśli chodzi o te procenty , i " wielki człowieczku " jestem pewny że u mnie nie byłeś tylko gadasz bzdury na forum bo dobrze znasz pawła . A na stronę nie narzekam bo mam około 5 tys. wejść miesięcznie i klienci ją bardzo chwalą www.nataly.pl Odpowiedz Link Zgłoś
david7777 Re: dawidzie 05.01.07, 11:44 Cierpisz na obsesje paranoidalną, idź lepiej do psychiatry, może jeszcze nie jest za późno. Nie dość, że z matematyką u ciebie kiepsko, to i ze zrozumieniem prostych tekstów również. Pomogę ci więc. Z wypowiedzi "małego_wawa4" wynika tylko, że zamawiał u ciebie szafę i wypadły mu drzwi, zareklamował, a ty go olałeś. W swoich aż 4 postach w okresie 2 miesięcy tylko raz wspomina o firmie Andoor w kontekście złożenia następnego zamówienia. Nie dziw się, że w takiej sytuacji nie ma zamiaru wracać do pieniacza i ignoranta. Jeszcze troche i napiszesz pewnie, że maly_wawa4 ma już 5 tys. szaf. Co mnie może obchodzić jakiś Pawel, zresztą i tak nie wiem, o kim mowa. Pomyśl, co może się stać jeśli lekarz lub policjant będą spać. Co ja piszę, przecież ty nie potrafisz myśleć. Inteligencja i ty to bardzo odlegle antypody. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: projektant dobra piotrek nie kituj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:51 nie kituj ze masz 5000 wejsc na stronę ale powiedz lepiej jak wygladaja twoje profesjionalne projekty ??? moze w najgłpszym programie pro 100 ( no chyba tak ) więc nie sfiruj fachowca profesjonała tylko rób swoje bo osmieszasz nie tylko siebie ale i innych z branzy kazdy z nas wie jak to jest z ta fachowoascia składaków Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wawa Re: dawidzie 17.01.07, 12:45 Ooo! Znowu ten po kulturze i sztuce? Do tego nieomylny, ale niech je powoli, żeby sie tymi rozumami nie udławić. Następnym razem niech napisze 5 tys. tygodniowo, będzie ładniej wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś