Gość: intraday IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.06, 10:41 na podłogi i do salonu. Czy warto kupić, jak go oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warszawski-remont Re: Klej ceresit-do kuchni 20.10.06, 11:52 Jest to jeden z najczęściej stosowanych ceresit CM 11. www.art.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intraday Re: Klej ceresit-do kuchni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.06, 12:07 Moze jeszcze mi odpowiesz na to pytanie? Mam zamiar kupić gres polerowany 45-45 i 30-60. W łazience będę koniecznie szlifować bo nie lubimy zadnych listew/czy jak to sie tam nazywa/ przy wykanczaniu. Kafelkarz powiedzał ze będzie szlifował jakims kamieniem. I moje pytanie brzmi czy to prawidłowa metoda? Strasznie się boję zeby nie zepsuł. Jeszcze mam mozliwosc wzięcia innej ekipy remontowej bo robota zacznie sie za miesiąc. Proszę, odpiszcie czy metoda jest prawidłowa. Pozdr. serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
warszawski-remont Re: Klej ceresit-do kuchni 20.10.06, 12:35 Kanty szlifuje się na maszynowo potem można dopieścić papierem ściernym. Jednak gres jest bardzo twardy i ciężko jest dokładnie go doszlifować wymaga to dużo pracy kliknij bo warto www.art.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intraday Re: Klej ceresit-do kuchni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.06, 13:19 Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś