Dodaj do ulubionych

turkusowe kaflki

IP: *.171.152.101.crowley.pl 17.11.06, 21:36
Witam wszystkich,
Jak ktoś z was ma pod ręką lub przez przypadek mu w oko wpadną turkusowe
kafelki do łazienki na ściany tzn. firmy które je produkują to bardzo proszę
o podanie linka.z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: czuczi Re: turkusowe kaflki IP: *.171.152.101.crowley.pl 18.11.06, 16:43
      Naprawdę nikt nie może mi pomóc?Szukałam wszędzie ale nic nie znalazłam.A tak
      chce mieć piękną turkusową łazienkę....
      • agawia84 Re: turkusowe kaflki 20.11.06, 00:23
        Ja tez chcę taką łazienkę ale nie wiem niestety która firma takie produkuje.
        Widziałam taką łazienkę w jednej z gazet z projektami i turkusowe kafelki były
        połączone z biała armaturą i ścianami! Cudo!
    • 78mysz Re: turkusowe kaflki 20.11.06, 10:55
      np
      www.rako.cz/pl/poland/produkty/plytki_mieszkaniowe/lazienki
      czeskie plytki
      maja dosc duzy wybor plytek w kolorach niebieskich, turkusowych granatowych itp
    • Gość: alexandrahs Re: turkusowe kaflki IP: *.awf.gda.pl 20.11.06, 13:43
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,48694401.html
      • Gość: czuczi Re: turkusowe kaflki IP: *.171.152.101.crowley.pl 21.11.06, 22:59
        Niestety nic mi nie odpowiada.Łazienka z forum jest ok tylko nikt nie potrafił
        tam stwierdzic co to za płytki.Mniej więcej o taki kolorek mi chodzi.Mógłby być
        troszkę żywszy.Proszę o dalsze pomysły i informacje.
    • Gość: czuczi Re: turkusowe kaflki IP: *.171.152.101.crowley.pl 21.11.06, 22:36
      Dziękuję za pomoc.Jezeli ktos jeszcze ma jakieś informacj to
      piszcie.Pozdrawiam...
      • Gość: fiolka Re: turkusowe kaflki IP: *.acn.waw.pl 24.11.06, 23:45
        Witam!
        Też marzyła mi się turkusowa łazienka i po długich poszukiwaniach udało mi się
        w końcu znaleźć odpowiednie płytki w żywym kolorze. Płytki produkowane są przez
        hiszpańską firmę PAMESA i są naprawdę piękne, a łazienka wygląda rewelacyjnie.
        Mogę wysłać zdjęcie na maila.
        pozdr
        • Gość: fiolka Re: turkusowe kaflki IP: *.acn.waw.pl 24.11.06, 23:55
          Zresztą widzę, ze jest juz dostępna ich strona internetowa gdzie można obejrzeć
          zdjęcia płytek www.pamesa.pl, ja mam płytki z kolekcji Agatha Ruiz de la Prada
          te gładkie i dekory w biało turkusowe paseczki z pomarańczowymi serduszkami :)
          • Gość: czuczi Re: turkusowe kaflki IP: *.171.152.101.crowley.pl 25.11.06, 01:38
            Bardzo mi się podobaja te płytki.Jak mozesz to peoszę prześlij mi zdjęcia
            swojej łazienki na adres: czuczi24@o2.pl Dzięki bardzo za pomoc.Pozdrawiam...
          • kaszkinia Re: turkusowe kaflki 26.11.06, 19:17
            ja też planuję turkusową łazienkę w tych kaflach. chętnie obejrzałabym efekt
            jaki udało Ci się uzyskać. mogę prosić o zdjęcia na maila. kaszkinia@gazeta.pl,
            dzieki!!!!!!
            • Gość: Fiolka Re: turkusowe kaflki IP: *.acn.waw.pl 27.11.06, 22:57
              zdjęcia wysłane do zainteresowanych :)Prośba o potwierdzenie czy doszły :)
              pozdr
              • Gość: gość Re: turkusowe kaflki IP: *.gem.pl 28.11.06, 11:55
                A jak mniej więcej przedstawia sie cena tych kafelków? Bo niestety nie znalazlam
                takiej informacji w katalogu a bardzo mi sie spodobala kolekcja z 2005r.
                • Gość: fiolka Re: turkusowe kaflki IP: *.acn.waw.pl 28.11.06, 18:35
                  Jednokolorowe płytki kosztują w granicach 70 - 90 zł za m2, a dekory są
                  niestety na sztuki, ok 15 zł za sztukę. Glazura na podłogę 65 zł za m2.
                  pozdr
              • czuczi24 Re: turkusowe kaflki 28.11.06, 23:09
                Niestety nie doszły.Dziękuję Ci bardzo za informacje.Spróbuj może jeszcze raz
                te zdjęcia przesłąć.Pozdrawiam serdecznie.
              • kaszkinia Re: turkusowe kaflki 28.11.06, 23:24
                doszły! baaaardzo bardzo dziękuje!!! naprawde nieźle wygladają!!! a bałam się,
                że może byc za ciemno ..a nie zastanawiałaś sie nad fuga w podobym kolorze, w
                odcieniu turkusowym?
                • czuczi24 Re: turkusowe kaflki 28.11.06, 23:45
                  a ja jeszcze nie mam.Może ty spróbujesz mi przesłać,co?Adres : czuczi24@o2.pl
                  Dzięki serdeczne.
          • magnez5 Re: turkusowe kaflki 29.11.06, 10:21
            Witam,

o ile to możliwe to również poproszę o zdjęcia na maila: zunia11@wp.pl

Z góry ślicznie dziękuję
            • Gość: czuczi Re: turkusowe kaflki IP: *.171.152.101.crowley.pl 29.11.06, 10:47
              Dziękuję bardzo za zdjęcia.Narteszcie doszły do mnie.Pozdrawiam.
            • Gość: czuczi Re: turkusowe kaflki IP: *.171.152.101.crowley.pl 29.11.06, 10:50
              Dziękuję bardzo za zdjęcia.Nie wiem czy aparat nie przekłamuje troszkę koloru
              tego turkusu bo na stronie producenta kolorek troszkę żywszy i w cieplejszej
              tonacji.Bardzo pozytywnie ta twoja łazienka wygląda.Pozdrawiam wszystkich
              miłośników turkusowych łazienek :)))
              • Gość: Fiolka Re: turkusowe kaflki IP: *.acn.waw.pl 29.11.06, 23:15
                Witam
                Faktycznie kolor kafelek jest o wiele żywszy tylko że my akurat mieliśmy
                kiepskie oświetlenie i aparat miał inne ustawienia tzn. do robienia zdjęć na
                zew. budynków. Mieliśmy tylko takie zdjęcia więc się nimi pochwaliliśmy.
                pozdr
    • Gość: proarchitektura Re: turkusowe kaflki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:29
      jasba tez ma turkusy
      • kaszkinia Re: turkusowe kaflki 29.11.06, 16:49
        jaka kolekcja? właśnie byłam na ich stronie i nic nie znalazłam. a można je
        obejrzeć na żywca gdzieś w wawie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka