Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:10 czy ktoś z Was ma bialą podłogę w kuchni? polecilibyście takie rozwiązanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anapos Re: biała terakota w kuchni 26.11.06, 20:16 Mam , wygląda ładnie ale jest niepraktyczna , ponieważ widoczne jest najmniejsze zabrudzenie . Wymaga codziennego wycierania . Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: biała terakota w kuchni 27.11.06, 13:24 Ja mam w łazience i nie polecam. Bardzo trudno utrzymać w czystości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: biała terakota w kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:27 Mialam i męczyłam się przez 10 lat (codzienne mycie, bo wszystko widać), rok temu zmienilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabolek Re: biała terakota w kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:10 15 lat temu białe kafle były bardzo modne - podobały mi się i położyłam sobie w piwnicy - świetny pomysł kiedy wszyscy już skuli (w kuchniach, przedpokajach)ja mam nadal(fakt brudzą się jak diabli - ale to piwnica).Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak75 Re: biała terakota w kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:07 mialam w dwoch mieszkaniach (z taka kupilam) i zdecydowanie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś