Dodaj do ulubionych

projekt i wycena

IP: *.axelspringer.pl 31.01.07, 12:47
Witam,

przymierzamy sie wlasnie do zabudowania kuchni i w zwiazku z tym mam takie
pytanie: czy w Warszawie lub okolicach mozna wycenic kuchnie bezplatnie?
Chodzi o to, ze plan narazie jest mglisty, pomyslow duzo, potrzebuje
podpowiedzi i sprecyzowania wielu rzeczy i chcialabym miec orientacje ile
bedzie to kosztowalo, bo pojecia nie mam ile potrzebujemy pieniedzy na to
przedsiewziecie.
Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: buzz Re: projekt i wycena IP: *.devs.futuro.pl 31.01.07, 14:41
      Troszeczkę sprecyzuj o co ci chodzi. Rozumiem że chcesz szafki, czy masz jakiś
      projekt, czy chcesz kupić gotowce czy robić na zamówienie.
      • Gość: autor Re: projekt i wycena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:44
        skoro projekt jest mglisty ,a ty potrzebujesz podpowiedzi
        to chyba nie chodzi ci o wycenę

bo wyceny ( ale projektów juz gotowych ) to kazda firma zrobi bezpłatnie
        natomiast to co ty chcesz zrobic ,to nie wycena ale raczej podpowiedz czy
        konsultacja ,a własciwie to czytam to tak :
        powiedzcie mi za darmo ,pod przykrywka wyceny ,jak zrobic ładnie
        a ja poszukam sobie innej firmy ,która mi to zrobi taniej

rada jest prosta ,idz od razu do tej która ma to zrobic
    • pokolenie48 Re: projekt i wycena 02.02.07, 09:03
      Potrzebujesz projektu finalnego,a nie wyceny mglistego wyobrażenia.Potrzebujesz
      podpowiedzi,rady,sprecyzowania wielu rzeczy....Czy naprawdę sadzisz,że
      znajdziesz frajera,który zrobi ci szczegółowy projekt twojej kuchni za darmo?
      Chcesz mieć wyobrażenie jak i za ile urządzić kuchnię to zrób sobie sam wstępny
      projekt i lataj z nim po wszystkich sklepach.
    • gosiagab Re: projekt i wycena 02.02.07, 09:26
      Witam,
      nie mieszkam w Warszawie, ale napiszę, jak to jest w naszym przypadku.
      Przymierzamy się do zrobienia kuchni pod zabudowę,jednak zupełnie nie mieliśmy
      pojęcia, ile to będzie kosztować (musimy zmieścić się w okreslonej kwocie z
      całym remontem mieszkania). Zrobilismy dokładne rysunki naszej kuchni i cztery
      firmy bezpłatnie zrobiły projekty-oczywiscie nie dostalismy ich do ręki, bo za
      to trzeba zapłacić, ale omówilismy te projekty w poszczególnych firmach. Z
      jednego studia kuchennego pani przyjechała do nas do domu i właśnie czekamy na
      projekt również bezpłatny. Dzięki temu wiemy, z jakimi kosztami musimy się
      liczyć i oczywiście wybierzemy najciekawszy, bo nie ukrywam,ze bardzo różnią
      się. Przy okazji uzyskalismy wiele cennych podpowiedzi.
      Przypuszczam, że Anik interesuje właśnie taka forma wyceny.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • agatasto Re: projekt i wycena 02.02.07, 19:50
        gosiagab napisała:

> cztery firmy bezpłatnie zrobiły projekty-oczywiscie nie dostalismy ich do
        ręki, bo za > to trzeba zapłacić, ale omówilismy te projekty w poszczególnych
        firmach. Z > jednego studia kuchennego pani przyjechała do nas do domu i
        właśnie czekamy na > projekt również bezpłatny. Dzięki temu wiemy, z jakimi
        kosztami musimy się > liczyć i oczywiście wybierzemy najciekawszy, bo nie
        ukrywam,ze bardzo różnią > się.

Rozumiem że wybierzecie firmę która zrobiła najciekawszy projekt a nie
        marnujecie ludziom czasu.Oni pracują równie ciężko jak wy na swoje pieniądze. i
        na pewno nie robią tych darmowych projektów w celach charytatywnych tylko liczą
        na realizację i co za tym idzie zapłaty za swój czas, swoją wiedzę i kompetencje

pozdrawiam
    • 19monisia66 Re: projekt i wycena 07.02.07, 09:30
      Jak chcesz, to namiary na taką firmę podam ci na priv, tylko napisz... zdjęcia
      też moge podesłać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka