martas29 03.02.07, 21:56 Mam w kuchni i łazience " przecudne" kafelki które ze względów finansowych są nie do ruszenia. Pomyślałam żeby chociaż te nieszczęsne fugi odnowić. Tylko czym? Zaznaczam że samo mycie nie pomaga. Nie są ładniejsze od tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sotie Re: fugi 04.02.07, 14:51 najpierw je trzeba porządnie oczyścić, polecam specjalny środek formy HG za ok 23pln do kupienia np w castoramie, a potem pomalować renowatorem do fug np atlasa (tez w podobnej cenie i tez w castoramie) sama tak zrobilam na podlodze w kuchni i jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeliczka Re: fugi IP: *.techmedia.com.pl 04.02.07, 20:06 Czy ten środek HG z Castoramy jest rzeczywiście taki dobry? do starych fug też? białych?. Chłopiec z castoramy powiedział mi, że starych nic nie doczyści nie mam sie co łudzić. Może nie miał racji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: fugi IP: *.subscribers.sferia.net 12.04.07, 15:51 na te renowatory trzeba uwqażać, nie na każdej fudze to da dobry efekt. Odpowiedz Link Zgłoś