Gość: barpoz IP: *.opole.internetia.pl 27.03.07, 08:52 Witam, poszukuję stolarza,firmy,kogoś kto za rozsądną cenę wykona meble kuchenne pod wymiar w Opolu. Z góry dziekuje za pomoc. pozdrawiam basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barpoz Re: meble kuchenne-Opole IP: *.opole.internetia.pl 28.03.07, 08:14 witam:) dzieki za namiary:) a całych kuchni Pan nie wykonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barpoz Re: meble kuchenne-Opole IP: *.opole.internetia.pl 28.03.07, 08:15 a moze zna kotoś jakaś dobra ekipę z opolskiego lub z Opola do remontu łazienki? Odpowiedz Link Zgłoś
almeb Re: meble kuchenne-Opole 28.03.07, 09:43 jeżeli jest to nieduża kuchnia to może i się podejmę wykonania,ale jaki termin by Panią interesował,bo ztym może być różnie ,jak jest gotowy projekt to proszę o przesłanie. Ale jest druga możliwość,całkiem niezłe meble mają klienci u których będę montował blat,znależli jakiegoś niedrogiego stolarza,bo nie lubią przepłacać,kuchnia jest w dwóch kolorach,a wykonanie OK. Ale z blatami mieli problem,i dotarli do mnie-a dla mnie wymagania co do blatów to żaden problem,wykonuje niestandardowe,o różnych grubościach,zlewozmywaki w kolorze blatów,podwieszane z ociekaczem....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barpoz Re: meble kuchenne-Opole IP: *.opole.internetia.pl 28.03.07, 12:02 a mógłby Pan zalatwic od tych klientów namiary na tego stolarza i wyslac mi mailem bpozorska@wp.pl ? Z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almeb Re: meble kuchenne-Opole IP: 80.50.255.* 28.03.07, 13:02 wysłałem meila do klientów ,jeśli prześlą nr tel.to niema problemu,prześlę na podany przez Panią adres meilowy Odpowiedz Link Zgłoś