Gość: czym doczyscic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:36 Witam, czy ktos zna zloty srodek na doczyszczenie RAZ NA ZAWSZE bialych fug? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awaw5 Re: biale fugi 08.07.07, 14:45 tez mam ten problem,jak widać,nikt nie zna rozwiązania,może przemalujemy na czerwono;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czym doczyscic Re: biale fugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:36 buuuuuuuuuuu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intraday Re: biale fugi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.07, 18:30 Cif z wybielaczem tez troche pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intraday Re: biale fugi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.07, 18:28 W sklepach są renowatory do białych fug /i nie tylko/. Wyglądają jak pasta do butów z gąbką. Smarujesz fugi i po kilku godzinach wycierasz suchą ściereczką lub gąbką. Fuga jak nowa. Sama robiłam fugę 20-sto letnią. Są różne firmy, lepsze, gorsze. Mojej nie pamiętam bo zostawiłam opakowanie w innym mieszkaniu. Jak nie zapomne to podam za pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
awaw5 Re: biale fugi 08.07.07, 19:52 Swietnie,dzieki,słyszałam że dobry też jest proszek do pieczenia..do czyszczenia fug;)),moze ktoś próbował? Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: biale fugi 09.07.07, 00:00 Cillit na kamień i rdzę (najlepiej w żlu). Po kilku minutach zetrzeć szmatką. Fugi mam jak nowe od 7, czy 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś