malenka07 Re: stolarz z Garwolina 20.11.07, 15:10 Czy moglabym poprosic o zdjecia kuchni zrobionych przez tego oslawionego pana? jestem na etapie poszukiwan wykonawcy, piszecie zachecajaco o tym Panu. Z gory dziekuje i z niecierpliwoscia czekam na zdjecia:) Adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_ra Re: stolarz z Garwolina 25.11.07, 08:44 Ja też dołączam sie do prośby o zdjęcia.Może któraś z osób która ma kuchnię wykonana przez tego Pana znajdzie troszkę czasu i prześle mi zdejęcia.Adres bozena_ra@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dariavmax Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 27.11.07, 00:09 A ja polecam firmę z Warszawy, którą znalazłam na tym forum. Czekając na zdjęcia kuchni Pana z Garwolina ponad 2 tygodnie (do dziś ich nie dostałam), zaczęłam w wolnych chwilach czytać to forum i przez czysty przypadek znalazłam firmę, z którą w efekcie końcowym podpisałam umowę na wykonanie mebli. Nadmienię, że wcześniej zwiedziłam w Warszawie kilkanaście firm kuchennych, przećwiczyłam mniejsze i większe stolarnie, przeczytałam tony umów. Nie zawiodłam się na swojej intuicji. Kuchnia jest przepiękna, wykonana w terminie bardzo solidnie, z dopilnowaniem najmniejszych szczegółów, dopieszczona i co najważniejsze tańsza niż w firmach zlokalizowanych w TTW czy na Bartyckiej o około 30% (uwzględniając pełną zabudowę ze sprzętem AGD). Za 2 tygodnie ta sama firma skończy kuchnię u mojego brata, którą inne firmy wyceniły na 62 tys. bez blatu i sprzętu. Fakt kuchnia jest bardzo ekskluzywna ale kosztuje go z blatem z kerrocka 20 tys. mniej. Jest różnica? Myślę, że nie mała. Dla mnie osobiście Pan z Garwolina to jedna wielka mistyfikacja!!! Naprawdę szukałam tu stolarza i jeżeli jest taki świetny to dlaczego nikt z ludzi, którzy robili u niego meble nie przysłał mi zdjęcia? Nie zastanawia was to? Nie ważne ja na szczęście mam już kłopot z głowy i życzę wszystkim by trafiali na takich wykonawców mebli, na jakiego udało mi się trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieczka Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 09:05 nie liczcie ze wam tu ktos zdjecia pokaze. ktos jak juz zrobi kuchnie to nawet tu wiecej nie wejdzie do tego watku?? bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna@ Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 09:58 Po to żeby polecić lub nie. Co do Pana z Garwolina zgadzam się z Darią. Coś z nim jest nie tak. Mam propozycję by założyć wątek gdzie wklejać będziemy zdjęcia kuchni zrobionych przez tych "polecanych" wtedy nie będzie trzeba prosić by ktoś coś wysłał. Taka galeria wykonawców dla tych, którzy dopiero będą się meblować. Duże ułatwienie a wykonana praca sama będzie prezentować swojego wykonawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek2110 Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 27.11.07, 10:51 jestem za stworzeniem takiego katalogu zdjęć, gdzie bedzie mozna dorzucić zdjęcia kuchni wykonanych przez polecanych stolarzy, bo nie każdy ma czas po wykonaniu kuchni rozsyłac na skrzynki zdjęcia. natomiast co do tego pana z garwolina nie wiem na jakiej podstawie oceniasz, że jest z nim coś nie tak.ja z czystym sumieniem moge go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przezorny Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 00:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=71896817&a=71896817&v=2&wv.x=2 Polecam każdemu lekturę tego wątku ot tak sobie ku przestrodze i zastanowieniu przy zawieraniu umów z wykonawcami kuchni co to gotowi w Waszym domu podpisywać umowy i brać zaraz zaliczki,nie mają nigdzie wystawionych swoich wyrobów,przyjeżdżają do was z próbkami i bajerują jak wspaniale kuchnie wam zrobią.Podają jako jedyny kontakt telefon komórkowy.Bądźcie bardzo ostrożni wydając spore przecież pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek2110 Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 28.11.07, 09:16 Bardzo słuszna uwaga.Moja kolezanka od roku sąduje się z nieuczciwa firmą stolarską z grodziska, po której zostały dwie szafki i niezwrócona zaliczka w kwocie 4 tys zł. szanse na odzyskanie są nikłe, bo jak się okazało pozwy do sądu przeciwko tej firmie złozyło kilka osób. Warto podawać na tym forum właśnie takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
dariavmax Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 28.11.07, 21:15 Idąc Twoim tokiem rozumowania należy również odradzić większośc salonów kuchennych np: RUST, RUSTICANO, ATLAS i wiele innych, na temat których było już na tym forum. Myślę, że nie ważne jest czy ktoś ma salon z meblami czy też jest stolarzem i posiada tylko telefon komórkowy i adres siedziby gdzie zarejestrowana jest firma. Ważne by umowa była poprawnie skonstruowana, nie wpłacało się pełnej kwoty przed zakończeniem montażu i by w kosztorysie były uwzględnione wszystkie koszta w tym również za obsługę bo solidna firma czy też wytwórca pilnuje projektu, który prowadzi i jego bytnośc u klienta nie ogranicza się tylko do podpisania umowy, pomiaru i wzięcia pieniędzy! Każda firma - czy jest to architekt czy też wykonawca robot remontowych czy mebli zobowiązany jest w czasie procesu swojej pracy bywać u klienta, kontaktować się z nim i wszystko ustalać - nawet najdrobniejsze szczegóły bo zycie bardzo często weryfikuje projekt w stosunku do realiów. Napisze to jeszcze raz i wielkimi literami ŻYCZĘ WSZYSTKIM BY TRAFIALI NA WYKONAWCÓW TAKICH, NA JAKICH JA TRAFIŁAM! i nie była to tylko firma meblowa :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mona1702 Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 03.12.07, 22:29 Ja również poproszę o namiary na tę firmę. Zgłosiło się do mnie dwóch stolarzy na tym forum ale chyba projekt ich przerasta. Do dnia dzisiejszego nie mam żadnej konkretnej odpowiedzi cenowej. Mój mail mona1702@gazeta.pl Będę bardzo zobowiązana Odpowiedz Link Zgłoś
stefa28 Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 29.11.07, 21:37 Czy mogłabyś przesłać mi dane tej firmy. Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pa-ma Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 10.12.07, 14:50 Czy mogłabyś mi przesłać zdjęcia swojej kuchni (agruza@op.pl)? Jaki był koszt? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
justi_k Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 26.03.08, 12:54 Darvimax- mogłabyś mi przesłać informację, jak nazywa się ta firma - jkubicka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? IP: *.kbctfi.pl 30.11.07, 12:12 witam, ja też poproszę zdjecia Pana slolarza na adres mo.mk@gazeta.pl dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabar Pan z Garwolina a cena kuchni 01.12.07, 14:25 W wakacje panuje duzy remont w domu. Dzisiaj zadzwonilam do pana z Garwolina, aby wstępnie umowic się na "jakies rozeznanie". Mam zadzwonic po świetach, aby się umówić na konkretny termin w celu porozmawiania. Ale spytałam się o cenę. I prawde powiedziawszy, myslałam, że bedzie trochę taniej. Ja nie znam cen warszawskich wiec nie mam pojecia ile kosztuje zrobienie kuchni tutaj. Wiem ile zaplacił moj brat, ale 120km od Warszawy, tj. 6 tys - ale większa niż moja. Dlatego mam prośbę - czy mozecie mi napisac na maila ile kosztowały Wasze kuchnie? Moja zabudowa bedzie w ksztalcie zblizonym do litery C, wymiary 165x220x50 cm. Wymiary liczone po krawędziach wewnętrznych, to nie są wymiary po scianie. W tej zabudowie bedzie przerwa na lodówkę. Na jednej ścianie jest okno (tej o dł 165 cm), więc na niej nie będzie szafek wiszących. Ponadto planowałam szafkę wolnostojącą do samego sufitu o szerokości 100 cm. Szafka ta będzie na czwartej ścianie. Planowałam na tę kuchnię wydać do 8 tys zł, ale z tego co usłyszałam to nie zmieszczę się w tej kwocie. Proszę osoby, które mają kuchnie w podobnych wymiarach o przysłanie mi informacji o cenach swoich kuchni. Chętnie też zobaczę zdjęcia. Do Pauliny7878 - przsłałaś mi kiedyś zdjęcie swojej kuchni. Możesz mi napisać ile za nią zaplaciłaś? Wszystkim z góry dziękuje. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asd meble kuchenne Kraków IP: *.zax.pl 01.12.07, 17:28 szukam namiarów na meble kuchenne ( fronty drewniane) w przystepnej cenie w krakowie lub okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: meble kuchenne Kraków IP: *.chello.pl 05.12.07, 22:26 Witam, proszę o przesłanie zdjęć kuchni wykonanych przez Pana z Garwolina:) Max do końca stycznia chciałbym mieć kuchnie i szukam dobrego wykonawcy. darooo@gazeta.pl lub daroo22@wp.pl Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieczka Re: meble kuchenne Kraków IP: *.chello.pl 09.12.07, 16:37 ja mam kuchnie zrobiona przez pana Jarka z Garwolina, dodatkowo szafa i pawlacze w przedpokoju i szafki w łazience. za kuchnie zapłaciłem 5800 (ok 4,5-5 mb zabudowy)za przedpokój i łazienkę 2650. w sumie taniej niż w innych studiach i sklepach. praca została wykonana dobrze bez problemów (jak mi sie coś nie podobało to poprawiali), terminy dotrzymane zgodnie z umową. fronty w kuchni-mdf foliowany (przyzwoicie wygląda) przedpokój-płyta+okleina łazienka-mdf+okleina uprzedzając prośby napisze ze nie zamieszczę zdjęć bo ich nie mam a nawet jak bym miał to nie mam czasu wysyłać każdej osobie z osobna. jak chcecie zobaczyć efekty jego pracy to sie z nim umówcie to wam pokaże zdjęcia swojej roboty (moje tez ma :) ) ogólnie za całokształt ode mnie ma ocenę pozytywna i polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś
lelosia Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 30.01.08, 14:54 Mogę polecić firmę, która robiła u mnie w łazience obudowę wanny i jeszce dużą bibliotekę.Solidnie, porządnie - dokladnie tak jak być powinno. Na dodatek poprawili po poprzednich niedoróbki.Robia też kuchnie, widziałm realizację - wyglądają super. Jak ktoś chce to wyślę namiary na tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? IP: *.chello.pl 08.05.08, 22:31 poproszę o namiary na adres dorota0510@gazeta.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzimu Re: pan z Garwolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 12:18 veljarek napisał: >Nie wysylam zdjec. I mamy Ci uwierzyć? Swoją drogą,całkiem ładna ta autoreklama Pana z Garwolina.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia033 Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 01.03.08, 22:58 Nie polecam, stale coś im nie pasowało, montaż kuchni przeciagał się w nieskończoność .... Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: meble kuchenne Kraków 26.03.08, 17:32 eda, napisz prosze cos wiecej, ja obecnie jestem na etapie szukania stolarza lub dobrej firmy w sensownej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
lelosia Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 13.05.08, 13:20 Mam do polecania bardzo solidnego stolarza, działa w Warszawie i okolicach. Solidnie i w terminie. Jak ktoś chce to podeślę zdjęcia i namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGACIK Re: Kuchnie na wymiar - łóDź???? IP: *.retsat1.com.pl 20.05.08, 08:50 a może tak ktoś ma namiary na dobrego,SPRAWDZONEGO stolarza z łODZI??? Może mieć długie terminy, jakość wykonania jest dla mnie ważniejsza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
betinka_24 Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 20.05.08, 16:33 Witam ja również poproszę o jakieś fotki pracy Pana z Garwolina betinka101@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przezor Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? IP: *.toya.net.pl 02.01.09, 14:58 odradzaam firmę SENATOR to są oszuści i krętacze i paproki .Proszę uważnie podpisywać umowę nawet jak będą milutcy to jest ich chwyt i nie wpłacać 100% wartości przed robotą zaliczka a po skończeniu resztę bo oszukują w umowie zaznaczyć jakie okucia i w którą stronę słoje czy faktura i termin realizacji uwaga dopisać z uśmiechem na twarzy -za każdy dzień zwłoki wykonania po terminie 100zł kary muszą się zgodzić na pani warunki inaczej olać firmę Odpowiedz Link Zgłoś
mamazlegionowa Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? 17.01.09, 19:40 czy ja moge poprosić o zdjęcia i ceny kuchni pana Jarka z Garwolina? natka24@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? IP: 82.160.117.* 29.03.09, 15:54 a w Rzszowie jaką firmę polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? IP: *.51.akron.net.pl 14.04.09, 15:22 A ja bym prosiła o namiary z Wrocławia i okolic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kuchnie na wymiar - gdzie??? IP: 217.149.255.* 06.11.09, 21:10 Czy dotrzymują terminów, bo to jest dla mnie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś