eliz79 04.09.07, 17:16 Witam. Co sądzicie o wolsztyńskich kuchniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Meble WFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 18:26 Równie dobre jak każde inne w tym samym standardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sharoon Re: Meble WFM IP: *.spray.net.pl 01.10.07, 10:02 A jakich firm kuchnie mają podobną jakość i cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
arisa_wawa Re: Meble WFM 01.10.07, 19:49 w tej cenie mogę zaproponować wyższy standard:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolarz Re: Meble WFM IP: *.chello.pl 01.10.07, 21:38 a ja wyższy standard i niższa cenę Odpowiedz Link Zgłoś
arisa_wawa Re: Meble WFM 01.10.07, 22:05 To może przedstaw swoją firmę - ja w przeciwieństwie do Ciebie swojej marki się nie wstydzę:)) Najwyższa jakość za uczciwą cenę to dewiza mojej firmy (w zależności od budżetu Klienta dobieram materiały tak by wykonana zabudowa była adekwatna do zamysłów i koncepcji wizji Klienta) - co do Twojej firmy nie wiem, bo nawet się nie przedstawiła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolarz Re: Meble WFM IP: *.chello.pl 01.10.07, 23:01 Ładna nazwa.Adres strony na której jest tylko numer telefonu i nic więcej.To się przedstawiłaś.To zdjęcie z twojej strony jak bym już gdzieś widział... Odpowiedz Link Zgłoś
arisa_wawa Re: Meble WFM 02.10.07, 00:57 Owszem przedstawiłam się - chociaż namiar do siebie podałam Ty jakoś nie masz odwagi nic na swój temat powiedzieć. No cóż ja nie jestem anonimowa a moje dane jak i wszelkie pozwolenia są do sprawdzenia w stosownych instytucjach. Nadal jednak nie przedstawiłeś siebie i zmiana tematu jak i odwracanie przysłowiowego "kota ogonem" marnie Ci wychodzi. Zanim zaczniesz krytykować innych pokaż co sam potrafisz:))) Moje portfolio jest do wglądu dla klientów a nie dla konkurencji, która wzorowałaby się na moich projektach. Jeśli już dla kogoś coś robię to jest to niepowtarzalne! Wybacz ale nie wyglądasz na osobę godną dalszej dyskusji bo primo - drążysz tematy, o których nie masz pojęcia, secundo - nawet nie zarejestrowałeś nicka by chociaż w galerii pochwalić się swoimi umiejętnościami, tertio - nie potrafisz udzielić prostych informacji na swój temat a producenci anonimowi to żadni producenci bo w rezultacie końcowym klient szuka wiatru w polu (jak można zauważyć po wielu postach na tym forum) ... Mam wyliczać dalej? Bardzo proszę - nie masz odwagi pokazać kim jesteś, traktujesz innych z góry chociaż sam jeszcze nie pokazałeś co sobą reprezentujesz, podchodzisz do ludzi szukających tu pomocy jak do (nie obrażając innych bo nie mają obowiązku znać się na wszystkim) idiotów, szukasz naiwnych, którzy zaufają komuś bez "twarzy". Powodzenia - z takim podejściem do człowieka a tym bardziej potencjalnego klienta nie wróżę Ci specjalnych sukcesów:)) Twoja sprawa rób co chcesz ale od innych producentów, którzy w przeciwieństwie do Ciebie nie są anonimowi, więc zachodzi słuszna zasadność, że nie są firmami "krzak", odstosunkuj się na bezpieczną odległość:))) Powodzenia i bądź uprzejmy się przedstawić albo skończ pisaninę do mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
popirna Re: Meble WFM 03.10.07, 15:03 No może by tu ktoś "posprzątał". Niezależnie od problemu czy pytania czytam ciągle te same naparzanki producentów kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Meble WFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 09:47 popirna napisała: > No może by tu ktoś "posprzątał". Niezależnie od problemu czy pytania czytam ciągle te same naparzanki producentów kuchni. Problem w tym,że większość wątków jest zakładana przez różnej maści producentów mebli. Począwszy od stolarzy z szarej strefy,skończywszy na przedstawicielach znanych marek.Podobne zjawisko występuje na forum dotyczącym sprzętu AGD.Tam przedstawiciele producentów udowadniają wyższość swojego wyrobu nad prawie takim samym z innej firmy,a sklepy internetowe umieszczają swoje reklamy chwaląc swoje super niskie ceny. I nic na to nie poradzimy. Możemy tylko mieć bardzo ograniczone zaufanie do takiej reklamy.Chwalenie Pana Kazia,Pana Stasia i do tego telefon komórkowy .......Ech,szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś