Dodaj do ulubionych

Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 00:55
Szanowni Państwo,

Bardzo dziękuję za wszystkie merytoryczne wpisy na forum o frontach
aluminiowych. Szczególnie dziękuję osobnikowi pod nickiem miastus za
wszystkie jego rzeczowe wpisy, dzięki którym będę mógł podjąć
decyzję co do urządzenia własnej kuchni. Niestety poprzedni wątek
zamienił się w kloaczny ściek wyzwisk. Pozwólmy mu płynąć dalej
własnym korytem.

Tym wszystkim, którzy byliby skłonni podzielić się ze mną swoją
fachową wiedzą i doświadczeniem lub wymienić rzeczowe uwagi
zapraszam do nowego wątku - czyli właśnie tutaj.

Będę niezmiernie wdzięczny za wszelki porady, orientacyjne ceny,
wskazania solidnych wykonawców, zdjęcia wykonanych projektów. Ze
swojej strony chętnie podam dane dotyczące wymiarów zabudowy, którą
planuję sobie sprawić. mój mail to: tery@poczta.onet.pl

Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia i wszystkiego najlepszego w
nowym wątku i w nowym roku.

Zaj

Obserwuj wątek
    • arisa_wawa Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne 10.01.08, 11:37
      Witam

Chętnie podyskutuję miło i rzeczowo w dobrym i inteligentnym
      towarzystwie na pewne tematy.

Pozdrawiam
    • Gość: zaj Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne IP: 62.140.211.* 11.01.08, 10:31
      Skoro szukałaś to może coś znalazłaś - jakiegoś producenta,
      sprzedawcę? daj namiar, proszę!
      • Gość: majka Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 14:19
        Po kolei:
        Szukałam stalowych do kilku szafek.Zależało mi na wykonaniu nietypowych z
        gwarancją wysokiej jakości.Droga przez mękę.
        Jedyne jakie po selekcji (straciłam dużo czasu)znalazłam odpowiadające moim
        wymaganiom to:
        www.comitor.pl/steelart.php
        Cena powaliła mnie na obie łopatki:-(
        Zaczęłam szukać "metalopodobnego" koloru w normalnej czyli niskiej cenie,bo to
        co było pomiędzy to tańsze od niemieckiego producenta ale dalekie od jego
        jakości. Szkoda mi było pieniędzy na pośredni wyrób.
        I trafiłam na to:
        www.lupus.biz.pl/index.php5?mod=asort&id=frontymdfpcv
        Zobaczyłam to przypadkiem podczas wizyty domowej u pacjenta u niego w kuchni na
        drzwiach lodówki i chyba zmywarki, bo nie zaglądałam.Wyglądało całkiem
        fajnie.Jak szczotkowane aluminium tylko był inny uchwyt.Dopytałam gdzie robił
        kuchnię i po nitce do kłębka ....
        Nie wiem jeszcze co zrobię.Te stalowe są super,ale na całe życie.Te drugie
        (model JANTAR dekor:21 z LUPUSA) to kolor do złudzenia jak szczotkowane
        aluminium ale to folia.Chyba połączę fronty lakier wysoki połysk z tymi z
        LUPUSA,dam popielaty blat i sprzęt postaram się maksymalnie pochować albo dobrać
        kolor stali na nim do tych frontów z LUPUSA.To wytrzymam finansowo.Co oszczędze
        na frontach ze stali zainwestuję w sprzęt.De Dietrisch chodzi mi po głowie.
        • miastus Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne 11.01.08, 15:57
          sory, ale w ktorym miejscu konkretnie widzisz tu www.comitor.pl/steelart.php stalowe fronty?
          • Gość: majka Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 16:58
            Nie pisałam,że tam są zdjęcia frontów.Tylko,że jest to źródło gdzie można
            zamawiać fronty stalowe.Przy 5 od góry zdjęciu masz tą sama informację.Dalsze
            działania to kontakt z nimi telefoniczny i dalej wszystko ci
            wytłumaczą,gdzie,jak,u kogo możesz zamawiać kuchnie z tymi frontami.Na stronie
            jest też lista ich dystrybutorów.Niektórzy mają salony mebli kuchennych i to
            przez jednego z nich robiłam rozeznanie.Producentem tych frontów jest niemiecka
            firma BLANCO.
    • Gość: miastus Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 13:01
      widze ze sie niczego nie doczekasz

www.franke.pl/resources/File/zamowienia/fronty.pdf
      • Gość: majka Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 14:22
        Gość portalu: miastus napisał(a):
        Dlaczego zwątpiłeś,że się odezwę?
        Nie zawsze mogę posiedzieć przy komputerze dla przyjemności.
        • Gość: majka Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 14:31
          Nie myśl czasem,że mam cokolwiek wspólnego ze służbą zdrowia i leczeniem.Ludzie
          różnych zawodów czasem w ramach wolontariatu odwiedzają ludzi nieuleczalnie
          chorych by umilić im choć na chwilę życie.Potrafią nawet zrobić zastrzyk z
          insuliny niepełnosprawnemu.
          Dużo smutku na świecie.............
      • Gość: zaj Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne IP: 62.140.211.* 11.01.08, 14:38
        O - to był wreszcie jakiś konkret. Dzięki!
        • Gość: majka Re: Aluminiowe, stalowe, metalowe fronty kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 14:58
          Gość portalu: zaj napisał(a):
          Cieszę się,że mogłam Ci pomóc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka