Gość: Jan IP: *.sgh.waw.pl 25.01.08, 10:29 Kto zna firmę, która robi meble do łazienki na wymiar do zabudowania pod umywalką ? Chodzi mi o długi blat od ściany do ściany, w blacie umywalka, pod blatem pojemne szuflady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: Łazienka IP: *.sgh.waw.pl 25.01.08, 12:21 A czy praktykuje sie zabudowanie pralki pod blatem i zamykanej drzwiczkami (żeby nie bylo widać pralki) ? Odpowiedz Link Zgłoś
jhs Re: Łazienka 16.03.08, 21:34 Witam! Widze, ze stoje przed tym samym dylematem. Potrzebuje znalezc rozwiazanie na blat (mysle nad drewnianym zabezpieczonym w odpowiedni sposob), na ktorym bedzie stala umywalka, a pod blatem ma stac pralka. No i musza byc jakos zaaranzowane szafki pod umywalka, no i pomiedzy umywalka a pralka. Duzo miejsca nie mam, bo cala dlugosc blatu to 170-175 cm, a szerokosc 40-45cm. Prosze o jakies informacje, jak Ty rozwiazales swoja lazienke i podobny problem. Jaka firma sie tym zajela. Dziekuje za odpowiedz, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Łazienka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 13:33 Serdecznie polecam stolarza który wykonuje meble łazienkowe i kuchenne na wymiar. Z materiałów naturalnych i laminatów itp. Wg projektu klienta lub sam zaprojektuje. Warszawa 022-896-19-49, 0509-155-801, wapmeble@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jhs Re: Łazienka 17.03.08, 23:08 Witam, dziekuje bardzo za informacje, skontaktuje sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas50 Re: Łazienka IP: *.eranet.pl 18.03.08, 11:59 Zapraszam na www.luckyluke.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jhs Re: Łazienka 21.03.08, 19:27 Witam, moze i tak, ale juz wielokrotnie wchodzilam na te strone, bo czesto w forach kierujecie do siebie i przyznam szczerze, ze wsrod oferty nie ma zadnych zdjec z realizacji nowoczesnych kuchni czy lazienek. Same stylowe wykonania roznych mebli, wiec jak ktos szuka czegos nowoczesnego, to nie wiem czy te zdjecia, ktore akurat sa na stronie www.luckyluke.pl zacheca do kontaktu. Co oczywiscie nie oznacza, ze moze i jest to prawda, ze TAKIE RZECZY TO TYLKO .... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś