28.09.12, 10:45
15 września w 6 tygodniu znalazłam się w szpitalu z krwawieniem. Okazało się że to krwiak, w szpitalu byłam 10 dni. Dostałam leki i musiałam leżeć. Krwiak się wchłonął ale dzisiaj zauważyłam takie minimalne brązowawe plamki na wkładce. Czy to może być znak że krwiak sie odnowił, gina mam dopiero w środę. Zaczynam sie bać. To moja 2 ciąza w pierwszej nie miałam zednych takich kłopotów.
Obserwuj wątek
    • ochra Re: Krwiak 28.09.12, 11:56
      To mogą być pozostałości z krwiaka, może lekarz nie wypowiedzial się precyzyjnie, może krwiak nie zniknął jescze całkowicie tylko nie stanowi już zagrożenia. Na wszelki wypadek oszczędzałabym się jeszcze.
      • iwona_woz Re: Krwiak 28.09.12, 20:17
        A nie powinnaś pojechać na izbę przyjęć, żeby to sprawdzić. Mój gin zawsze mnie przestrzegał przed jakimkolwiek krwawieniem czy plamieniem, mówił, że to bardzo poważne i nie ma na co czekać.
        • ochra Re: Krwiak 28.09.12, 21:37
          Ajtam, z chlustającym krwawieniem, z przemoczoną spódnicą siedziałam dwie godziny na IP myśląc że poroniłam, a z takim plamieniem to nawet pięć godzin. Drugi raz z plamieniem bym nie pojechała, jedyne co zrobią to zbadają czy ciąża jest żywa, bo muszą, dadzą repetę na luteinę i nic więcej nie mogą zrobić. Nie ma sensu.
    • alinalen Re: Krwiak 28.09.12, 20:43
      u mnie tak ewakuowały się resztki krwiaka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka