Dodaj do ulubionych

Chińskie kabiny prysznicowe.. ktoś ma, poleca??

04.02.08, 19:57
Witam,

Bardzo modne są teraz kabiny prysznicowe z hydromasażem. Część z nich ma
odtwarzać mp3 oraz saunę. Ceny są bardzo przystępne, od 1500zł. Z wyglądu są
bardzo ładne.

Nie jestem jednak pewna ich jakości. Czy się szybko nie psują...

Może ktoś ma chińską kabinę? Jakieś doświadczenia?

Anna
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: Chińskie kabiny prysznicowe.. ktoś ma, poleca IP: *.gprs.plus.pl 11.02.08, 22:39
      myślę że możesz bez obaw nabyć kabinę parową z Chin w jednym z
      marketów ZADBAJ TYLKO O SOLIDNY MONTAŻ Autoryzowany Serwis
    • Gość: Mario Re: Chińskie kabiny prysznicowe.. ktoś ma, poleca IP: *.chello.pl 24.02.08, 21:51
      Odradzam widziałem te kabiny z bliska. Ładne i efektowne ale materiały i jakoś
      na najniższym z możliwych poziomów. Tylko tu CCC cena ma czynić cuda.
    • Gość: jojo Re: Chińskie kabiny prysznicowe.. ktoś ma, poleca IP: *.eranet.pl 24.02.08, 23:16
      Absolutnie nie polecam. Kupiliśmy chińską kabinę wraz z panelem i
      płakać się chce. Nie uwierzyłabym że mozna kupic takią tandetę.
      Odpadają kurki - nawiasem mówiąc spadając wybił mi dziurę w
      brodziku, rdzewieje wszystko, co mozesz sobie wyobrazić, słuchawka
      prysznicowa szarzeje, drzwi od kabiny ciągle opadają, mimo
      zamkniętych drzwi kabiny odpryskująca od brodzika woda wylewa się na
      zewnątrz. Koszmar. Nie powiem za jakie pieniądze to kupiłam, bo
      niemałe. Wstyd mi.
      • trypel Re: Chińskie kabiny prysznicowe.. ktoś ma, poleca 25.02.08, 08:34
        co to znaczy niemałe? Kabina z takim wyposażeniem żeby działała i funkcjonowała
        długo jak należy nie moze kosztowac mniej niż 15-20tys
    • marian049 pekania szyb w kabinach chińskich prysznicowych 28.09.08, 21:28
      Czy w chinskich kabinach pękają szyby , a właściwie wybuchają ?
      • Gość: lw Re: pekania szyb w kabinach chińskich prysznicow IP: *.aster.pl 28.09.08, 22:17
        polecają tylko sprzedawcy
        • rozczarowany0 Re: pekania szyb w kabinach chińskich prysznicow 07.06.15, 00:41
          Ludzie jeśli wam zdrowie miłe to nie kupujcie tego badziewia. Właśnie skończyłem sprzątać szkło po tym jak nie pękła tylko wybuchła boczna ścianka. Kabina użytkowana niecałe 2 lata, miesiąc temu rozsypała się jedna z bocznych szyb, dzisiaj druga. Strach pomyśleć co by było gdyby akurat ktoś się w niej mył. Nie będę wspominał o fatalnym wykonaniu (rdza, nie domykające sie drzwiczki, stale cieknące węże, itp.) tej niby kabiny od polskiego producenta na literę D..., których pełno w marketach. Zastanówcie się przed zakupem takiej kabiny nie dwa razy a co najmniej z pięć.
    • inalazienkowska Re: Chińskie kabiny prysznicowe.. ktoś ma, poleca 10.06.15, 15:22
      Niestety, ale chińskie kabiny, w tej cenie, nie grzeszą jakością. Za 1500 to można kupić podstawowy model firmy np. Huppe, a nie "wszystko mający kombajn".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka