Gość: monia j IP: *.hutakatowice.com.pl 07.05.08, 12:46 Oświećcie mnie czym się różni umywalkowy syfon od półsyfonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek651 Re: syfon a półsyfon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 16:48 Gdy kupujesz baterię umywalkową to w komplecie jest część syfonu(półsyfon).Do tego należy dokupić część dolną(też półsyfon zwany syfonem)i już masz całość czyli "syfon właściwy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia j Re: syfon a półsyfon IP: *.hutakatowice.com.pl 09.05.08, 10:04 Rany, Wojtek, aleś mi zamieszał ! A ja mam baterię umywalkową bez syfonu / półsyfonu górnego, bo ona ze ściany wystaje. Czy dobrze rozumiem że ten dolny może być instalowany samodzielnie? Inaczej mówiąc: górny bez dolnego nie może funkcjonować ale odwrotnie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek651 Re: syfon a półsyfon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 14:12 To należy udać się do sklepu i powiedzieć że potrzebujesz cały syfon umywalkowy bo bateria już jest i to ścienna.Można kupić taki zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia j Re: syfon a półsyfon IP: *.hutakatowice.com.pl 14.05.08, 14:56 Aha, to już rozumiem i dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś