Gość: jaśmin IP: 81.210.12.* 06.06.08, 14:37 Witam, Poszukuję namiarów na lustro do łazienki rozmiar to około 100cm na 191cm. Może znacie jakieś namiary na fachową pomoc w tym temacie. Z góry dzięki za odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Lustro na wymiar - Warszawa IP: *.range81-159.btcentralplus.com 06.06.08, 15:54 podnosze, tez mnie interesuje jakis ktos z Warszawy od luster lazienkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Lustro na wymiar - Warszawa IP: 80.54.88.* 17.06.08, 09:51 Witam.Nietypowe lustro kupiłam w Warszawie ul.Zamoyskiego naprzeciw dawnego Wedla. Odpowiedz Link Zgłoś
chudy981 Re: Lustro na wymiar - Warszawa 17.06.08, 12:04 Każdy szklarz Ci wytnie lustro jakie zechcesz. Np. w starym Ursusie za Skoroszami, nie pamietam dokładnego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Lustro na wymiar - Warszawa IP: *.centertel.pl 23.05.09, 11:57 Ja osobiście polecam wszystkim szklarza na grenadierów 34, vis a vis szpitala grochowskiego (nie mylić z Szaserów!) Zakład prowadzi taki starszy pan chyba z dwoma synami, rodzinna firma, a goście potrafią zrobić chyba po prostu wszystko z tego szkła, a no i cena też przyzwoita bardzo. Robiłem u nich lustra do Łazienki i ostatnio blaty na stół i pod telewizor, wycieli mi dziury na kable i tego typu sprawy, wszystko Szybko i jakość pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Lustro na wymiar - Warszawa IP: *.caffemauro.pl 20.11.09, 07:47 Zakładu na Grenadierów 34 w Warszawie ne polecam. Panowie wyznają zasadę "kasa i w nogi" bez jakiejkolwiek odpowiedzialności za wykoną robotę. Wstawione lustro przez tą firmę po starcie okresu grzewczego zaczeło pękać od dolnej krawędzi (prowdopodobnie za ciasno wstawione w glazurę). Oczywiście to wina klienta, bo biegał po łazience z młotkiem. Na umówione spotkanie i oględziny nikt z firmy się nie zgłosił. Telefon nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
marianka_r Re: Lustro na wymiar - Warszawa 18.12.09, 14:07 ja też mam złe doświadczenia ze szklarzem, ale z Ząbkowskiej... tzn. koniec końców udało się dogadać. Lustro zostało źle zamontowane, szklarz zwalał na glazurnika, glazurnik na szklarza... w końcu udało mi się wyciągnąć z nich kompromis - glazurnik zapłacił połowę ceny i szklarz wstawił nowe lustro... ale było ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
o.e Re: Lustro na wymiar - Warszawa 17.12.09, 13:47 Na miedzianej jest tez dobry sklarz Odpowiedz Link Zgłoś
marianka_r Re: Lustro na wymiar - Warszawa 22.12.09, 22:36 W moim przypadku, podobnie jak w przypadku mb, szklarz wstawiał lustro... tylko że glazurnik przygotowywał powierzchnię pod lustro. Rozmawiali, mierzyli, umówili się i mimo to zrobili źle. Ja nie miałam żadnych wymagań ani jakichś żądań, które mogłyby spowodować, że robili coś inaczej niż zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty22 Re: Lustro na wymiar - Warszawa 31.10.25, 11:47 Ja mogę polecić firmę BP Szklane z Warszawy – wykonują lustra na zamówienie. Zajmują się kompleksowo i mają duże doświadczenie w montażach zarówno w domach, jak i mieszkaniach. Ich realizacje można zobaczyć tutaj: https://bpszklane.pl/aktualnosci/] Odpowiedz Link Zgłoś