malgorzata9 10.09.08, 11:23 Łazienka ok. 8 m2 - lustro duże wklejane nad umywalkami - czy światło nad lustrem, czy po obu stronach - jak praktyczniej? I górne - jedno? Mam wstręt do halogenów:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LuxMarket.pl Re: Oświetlenie w łazience IP: *.gprs.plus.pl 10.09.08, 12:34 Hej... Ja miałem podobny problem, wtedy skorzystałem z pomocy technicznej sklepu www.LuxMarket.pl Ostatecznie tez kupiłem polecony przez nich model i jestem bardzo zadowolony...fachowcy w pełnym znaczeniu tego słowa ! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudakudlata Re: Oświetlenie w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 23:36 Możesz sobie powiesić lampę lub kilka lamp. Światło przy lustrze powinno byc, takie aby padało na twarz, wtedy cokolwiek w nim zobaczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Oświetlenie w łazience IP: 212.180.146.* 16.09.08, 20:23 najlepiej coś jazeniowego po 2 stronach lustra. Może coś takiego www.krulen.com.pl/oswietlenie-meblowe/oprawy-swietlowkowe/miami.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Oświetlenie w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 15:40 no napewno zadnych dekoratorow nie pros o pomoc jak tu ktos ci pomys podsunol geniusz. Ja mam wklejone duze lustro od umywalki do sufitu i dwa ozdobne swiatła kolo lustra jestem bardzo zadowolona wszystko swietnie widac. Jak ktos ma oswietlona dobrze lazienke to nawet nie potrzeba oswietlac tego lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk Re: Oświetlenie w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 10:02 Osobiście uważam,że światło po obu stronach dałoby lepszy efekt. JA mam tak w łazience i bardzo mi sie podoba. Ale jeżeli masz wątpiwości to zapytaj ekspertów z www.luxmarket.pl/ zawsze doradzą a do tego można wybrać jakieś oświetlenie po konkurencyjnej cenie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Oświetlenie w łazience IP: *.kaskada.net 26.12.08, 22:22 Ja osobiście też mam wstręt do wszędobylskich halogenów. Kupiłem lustro z wbudowanym oświetleniem i jestem bardzo zadowolony. Polecam. www.lazienkaplus.pl/lustro-wiszace-pionowe-z-oswietleniem- kolo-ego-plus-88188,produkt,24639.html albo jak masz więcej kasy to jest rewelacyjne: www.lazienkaplus.pl/lutro-keramag-joop-820140,produkt,19902.html Odpowiedz Link Zgłoś
mich6i Re: Oświetlenie w łazience 18.03.09, 15:55 Osobiście również polecam zakupu w sklepie www.luxmarket.pl Naprawdę solidna firma, dbająca o klienta...Dla mnie rewelacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margota Re: Oświetlenie w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 09:42 Sprawdz tutaj www.luxmarket.pl/ maja bardzo szeroki asortyment z oświetleniem. Odpowiedz Link Zgłoś